Obavijesti

Sport

Komentari 93

Da, povjerujte svojim očima! Engleska - Mađarska 0-4. Italija primila petardu u Njemačkoj

Da, povjerujte svojim očima! Engleska - Mađarska 0-4. Italija primila petardu u Njemačkoj
6

Čudesnu večer, večer za pamćenje imali su Mađari u Wolverhamptonu gdje su do kraja ponizili aktualne europske doprvake. Senzacionalan, što drugo, jest rezultat od 4-0. Nijemci su vodili Talijane i 5-0

VIDEO

Godina je 1928. Ožujak. Škotska je pobijedila Englesku 5-1 u Engleskoj.

Zadnji put da je netko u Engleskoj pobijedio s barem četiri gola razlike. Devedeset četiri godine kasnije to je ponovila - Mađarska.

Čudesnu večer, večer za pamćenje imali su Mađari u Wolverhamptonu gdje su do kraja ponizili aktualne europske doprvake. Senzacionalan, što drugo, jest rezultat koji je pisao na semaforu, 4-0! Nikada nitko nije pobijedio s takvom razlikom u Engleze u gostima, a da nije primio gol.

UEFA Nations League - Group C - England v Hungary UEFA Nations League - Group C - England v Hungary

Roland Sallai ušao je, pak, u istu rečenicu s Ferencom Puskasem. Kada je Mađarska 1953. pobijedila na Wembleyju 5-3, Puskas je zabio dva gola, a Nandor Hidegkuti tri. Od tada nijedan Mađar u gostima protiv Engleske nije bio dvostruki strijelac.

A uz Sallaija (16', 70')  to su još bili Nagy (80') i Gazdag (89').

Istovremeno, poniženje su doživjeli i aktualni europski prvaci Talijani. Njemačka ih je razbila 5-2 u Monchengladbachu. Platio je dobro Roberto Mancini šareni sastav koji je nakon 69 minuta gubio 5-0! Kimmich, Gundogan, Muller i dvaput Werner. Gnonto i Bastoni u sudačkoj nadoknadi ublažili su sramotu za Italiju i i izbjegli najteži poraz u povijesti međusobnih susreta. Gnonto je, usput, postao najmlađi strijelac u povijesti "Azzurra". Mladi napadač Zuricha je zabio gol sa 18 godina i 222 dana oborivši rekord Brunea Nicolea koji je imao 18 godina i 258 dana kada je zabio za "Azzurre" u studenom 1958. protiv Francuske (2-2).  

UEFA Nations League - Group C - Germany v Italy

Još je nevjerojatniji pogled na ljestvicu grupe 3. Nakon četiri kola kraj Italije, Njemačke i Engleske vrh drži Mađarska!

U skupini 4 Nizozemska je pobijedila Wales 3-2 zadržavši prvo mjesto. Domaćin je poveo 2-0, gosti su izjednačili, a pobjedu "Oranju" donio je Memphis Depay u četvrtoj minuti nadoknade. Za Nizozemsku su zabili i Noa Lang (17) te Cody Gakpo (23), a za goste Brennan Johanson (26) i Gareth Bale (90+2-11m).

Belgija je na gostovanju porazila Poljsku 1-0 golom Michyja Batshuayjia iz 16. minute. Na ljestvici vodi Nizozemska sa 10 bodova, Belgija ima sedam, Poljska četiri, a Wales jedan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba