Obavijesti

Sport

Komentari 33

'Da trener ne moli restorane, mnogi naši igrači bi bili gladni'

'Da trener ne moli restorane, mnogi naši igrači bi bili gladni'
1

Ako se ovako nastavi ne znam tko će uopće ostati u klubu. U zimskom roku sigurno će većina potražiti novu sredinu jer se u ovakvim uvjetima ne može ni živjeti, a kamoli igrati nogomet, rekao je Sandro Gotal

VIDEO

Bivši Hajdukovac Sandro Gotal posebno emotivno je doživio pobjedu Istre nad Rijekom. Ne samo zato što su Istrani i Riječani veliki rivali nego i zbog toga što je izravno pomogao svojem bivšem klubu Hajduku.

- Osjećalo se od početka tjedna da će ovo biti posebna utakmica. Dvije tisuće ljudi došlo je na stadion, a uz takvu podršku teško je ne dati maksimum. Znate kako je kad momci zaigraju protiv Rijeke koja ima lovu i koja je favorit, a mi se borimo za goli život. Momci pet mjeseci nisu primili plaću. Drago mi je zbog kluba i igrača da se malo dignemo, ovo je dobro za samopouzdanje - rekao je Gotal, koji je tek stigao u Istru i suočio se s dosad nezamislivim problemima.

- Nisam mogao ni vjerovati da u profesionalnom nogometu igrač može imati ovakve probleme. Dva tjedna trenirali smo na umjetnoj travi jer klub nema novca da iznajmi autobus koji bi nas odveo na pet kilometara udaljeni teren gdje bi mogli trenirati, a igrači nemaju ni za deterdžent za oprati robu, a kamoli za gorivo da se sami voze. U klubu ne postoji nitko od vodstva, ni sa kim ne možete ni razgovarati. Jedini uz nas je trener, kojem treba skinuti kapu. On se jedini bori, moli restorane da prime igrače da nešto konkretno pojedu. Vjerujte, mnogi bi bez toga bili gladni.

Igrači Istre svjesni su da cijela ova priča ide svojem kraju, a najveći motiv im je do kraja prvenstva pokazati koliko vrijede.

- Ako se ovako nastavi ne znam tko će uopće ostati u klubu. U zimskom roku sigurno će većina potražiti novu sredinu jer se u ovakvim uvjetima ne može ni živjeti, a kamoli igrati nogomet - svjestan je Gotal, koji je ljetos bio u kombinacijama za povratak na Poljud, no nije pronašao zajednički jezik s Hajdukom.

- Ne znam kakvi su njihovi planovi, ja bih se naravno odmah vratio jer je za mene igrati na Poljudu poseban doživljaj. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati do zime, možda otkinem još koji bod izravnim konkurentima Dinamu, Osijeku i Rijeci pa me odluče vratiti - nasmijao se napadač Istre, koji je poželio demantirati priče da je suspendiran zbog nediscipline.

- Nije bila riječ o suspenziji, propustio sam jedan trening i to je bilo sve. Imam odličan odnos s trenerom, dao mi je 'desetku' i najavio da ću ubuduće redovito igrati, a to mi je itekako potrebno jer se želim što prije vratiti u formu kako bih na zimu imao više opcija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe