Obavijesti

Sport

Komentari 30

Daily Mail: Luka Modrić prva je želja Uniteda i Sir Fergusona

Daily Mail: Luka Modrić prva je želja Uniteda i Sir Fergusona
1

Luka Modrić definitivno će biti prvi izbor menadžera Manchester Uniteda Sir Alexa Fergusona u ljetnom prijelaznom roku. Pokušat će ga oteti Spursima, piše Daily Mail

VIDEO

Kako prenosi Daily Mail hrvatski reprezentativac i igrač Tottenhama Luka Modrić velika je želja škotskog stručnjaka na klupi Uniteda Sir Alexa Fergusona.

Navodi se kako će za dovođenje hrvatskog reprezentativca na Old Trafford biti potrebno izdvojiti 60 milijuna eura.

U redovima "crvenih vragova" vide Modrića kao dugotrajnu zamjenu za Paula Scholesa koji se prije dva tjedna vratio iz mirovine kako bi pomogao veznom redu momčadi oslabljenom ozljedom Toma Cleverleyja i kroničnim zdravstvenim problemima (s crijevima) Darrena Fletchera.

Prošlog je ljeta United kao primarnu metu u prijelaznom roku označio nizozemskog veznjaka Wesleyja Sneijdera. Iako Ferguson navodno i dalje nije odustao od ideje za njegovom kupnjom, posebice jer je Nizozemac spreman promijeniti sredinu, Modrić će biti njegova primarna meta.

Barijeru kod Sneijderovog transfera na Old Trafford predstavlja visina njegove plaće budući bi United morao iskeširati 300.000 eura tjedno kako bi izjednačio primanja koja Nizozemac ima u Interu.

Time bi Ferguson narušio strukturu najbolje plaćenih igrača kluba, pa bi Sneijder prestigao čak i najplaćenijeg Waynea Rooneyja što bi moglo izazvati nezadovoljstvo u svlačionici.

Što se tiče plaće, Modrić bi za United predstavljao puno isplativiju opciju budući bi u Unitedu lako mogli udvostručiti 73.000 eura tjedno koliko zarađuje u Tottenhamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom