Obavijesti

Sport

Komentari 110

Dalić: Hrvatska da se brani?! To možete slobodno zaboraviti

Dalić: Hrvatska da se brani?! To možete slobodno zaboraviti
5

Prošli put s Mandžom nismo htjeli riskirati. Vidjet ćemo nakon treninga. Nadam se da će moći zaigrati. Grcima se vraćaju neki važni igrači, a nama je Mandžo jako falio u Zagrebu, kaže Zlatko Dalić

VIDEO

U nogometu nema euforije, a ni tragedije. Euforija te odvede u krivom smjeru. Moramo biti staloženi i mirni. Znamo po što smo došli. Igrači su toga svjesni. Oprezni i pažljivi moramo biti. Počet ćemo kao da je u Zagrebu bilo 0-0, rekao je izbornik Zlatko Dalić i osvrnuo se na umor kod igrača.

<<< PROČITAJTE ŠTO JE UOČI UTAKMICE REKAO RAKITIĆ >>>

- Drugi da poslije utakmice je najteži. Mi nemamo puno izbora. Nadam se da ćemo odraditi trening da se igrači samo naviknu na teren. Igrači imaju naviku igrati svako tri-četiri dana. To ne bi smio biti problem za nas.

Osvrnuo se izbornik na Grke. Unatoč uvjerljivoj pobjedi, ponovno poziva na ozbiljnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  Jako cijenim Grčku. To je sigurno jaka momčad. Mi smo igrali dobro u Zagrebu, ali ja ovdje očekujem drugačiju Grčku. Oni će puno promijeniti svoj stil. Oni će dati sve od sebe da nas dobiju. Imaju moj veliki respekt - kaže Dalić i nastavlja:

- U Zagrebu je bilo samo prvo poluvrijeme. Možda nismo očekivali ovako visok rezultat. Ne želim uopće razmišljati o zagrebačkoj utakmici i vraćati se na to. I Grcima i nama nedostaju bitni igrači, ali ovo je utakmica za Svjetsko prvenstvo. Sve ćemo učiniti da pobijedimo.

Mario Mandžukić bi mogao zaigrati u Pireju.

- Prakticiram da mi igrač bude sto posto spreman. Prošli put s Mandžom nismo htjeli riskirati. Vidjet ćemo nakon treninga. Nadam se da će moći zaigrati. Grcima se vraćaju neki važni igrači, a nama je Mandžo jako falio u Zagrebu - rekao je Dalić i za kraj se još jednom osvrnuo na uzvratnu utakmicu.

- Mi nemamo potrebe puno mijenjati. Mi se ne branimo, ne igramo tako. Mi nemamo takve igrače, mi to nećemo raditi. Igrat ćemo svoju igru. Ovdje smo došli pobijediti. Za mene i moje igrače je ova utakmica kao i ona u Ukrajini. Bilo bi pogubno da ne krenemo tako u susret. Zaboravimo onih 4-1. Moji igrači imaju kvalitetu. Bitno je to. Ja sam to samo malo posložio. Baš sam im to rekao na sastanku prije pola sata. Da je ovo sve njihova zasluga. Jesu li mi uzvratili na lijepim riječima?

- Vratit će sutra - nasmijao se Dalić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka