Obavijesti

Sport

Komentari 140

Dalićev popis za Maltu i Rusiju: Ma nema razloga za promjene, ova ekipa zaslužuje povjerenje

Dalićev popis za  Maltu i Rusiju: Ma nema razloga za promjene, ova ekipa zaslužuje povjerenje

Nema razloga za značajne promjene, ovo je ekipa koja je dobro odigrala jesenski dio kvalifikacija i zaslužila je povjerenje svojim igrama, pristupom i zajedništvom, objasnio je izbornik

VIDEO

Zlatko Dalić objavio je popis za dvije preostale te ujedno i ključne utakmice u utrci za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. protiv Malte i Rusije, 11. studenog, odnosno 14. studenog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zlatko Dalić. Olea kup (Novalja) VIDEO

Na Dalićevom popisu nalaze 24 igrača uz šest s pretpozivom. I gotovo je jednak onom iz prošlog ciklusa, s tim da su ovaj put Lovren, Ćaleta-Car uhvatili formu u svojim klubovima, Juranović se vratio nakon ozljede, ali ne i Ivica Ivušić koji je i dalje van stroja zbog ozljede, pa je među tri vratara sada na inicijalnom popisu Sluga.

Dalić gleda prema play-offu: Ne bih volio izvući Srbiju! Iskreno joj želim da pobijedi Portugal
Dalić gleda prema play-offu: Ne bih volio izvući Srbiju! Iskreno joj želim da pobijedi Portugal

Iz obrambenog reda na pretpozivima su ostali Škorić i Uremović, za razliku od zadnjeg, dok se na popisu nalazi i Kristijan Jakić premda je zadnju utakmicu završio zbog ozljede. U napadačkom dijelu nema promjena, izbornik nije zvao Petkovića i Budimira, a čekaju Lovrić i Čolak u slučaju ozljeda.

Golmani: Dominik Livaković (Dinamo), Simon Sluga (Luton Town), Ivo Grbić (Lille)

Obrambeni: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Zenit), Borna Barišić (Glasgow Rangers), Duje Ćaleta-Car (Marseille), Josip Juranović (Celtic), Joško Gvardiol (Leipzig), Borna Sosa (Stuttgart), Marin Pongračić (Borussia Dortmund), Josip Stanišić (Bayern)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Mateo Kovačić (Chelsea), Marcelo Brozović (Inter), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (West Ham), Luka Ivanušec (Dinamo), Kristijan Jakić (Eintracht Frankfurt)

Napadači: Ivan Perišić (Inter), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Josip Brekalo (Torino), Mislav Oršić (Dinamo), Marko Livaja (Hajduk)

Pretpozivi: Lovre Kalinić (Hajduk), Mile Škorić (Osijek), Filip Uremović (Rubin Kazan), Antonio Mirko Čolak (Malmo), Kristijan Lovrić (Gorica), Nikola Moro (Dinamo Moskva)

- Ponovno su s nama Lovren i Juranović koji su prošlo okupljanje propustili zbog zdravstvenih razloga. Nema razloga za značajne promjene, ovo je ekipa koja je dobro odigrala jesenski dio kvalifikacija i zaslužila je povjerenje svojim igrama, pristupom i zajedništvom - objasnio je izbornik.

Bratislava: Zlatko Dalić i Mateo Kovačić na konferenciji uoči utakmice sa Slovačkom

- Najvažnije je da sve držimo u svojim rukama, da ne ovisimo o drugima. Znamo da nas dvije pobjede vode u Katar, to je naš cilj i dat ćemo sve od sebe da ga ostvarimo. Naš fokus mora biti Malta - to je sada ključna utakmica koju moramo odraditi ozbiljno, koncentrirano i maksimalno angažirano. Tek tada si možemo dopustiti razmišljanje o Rusiji protiv koje ćemo na svojoj strani imati pun Poljud, što će nam biti veliki adut, uz kvalitetu i zajedništvo koje posjedujemo.

"Vatreni" će se okupiti u Zagrebu u ponedjeljak 8. studenog, dva dana kasnije putuju na Maltu, a igra se u Ta’Qaliju (20.45). U Splitu su dan kasnije, dva dana prije utakmice za Katar protiv Rusa.

Inače, danas od 15 sati počinje prodaja ulaznica za utakmicu s Rusijom na Poljudu 14. studenoga.Prodaja ulaznica je isključivo putem interneta, a cijene se u pretprodaji kreću od 80 do 200 kuna.

Cijene ulaznica u pretprodaji/do 13. studenoga (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad sredina: 200 kn
Zapad: 150 kn
Istok sredina: 120 kn
Istok: 100 kn
Sjever/Jug: 80 kn

Cijene ulaznica (na dan utakmice):
Zapad sredina: 250 kn
Zapad: 200 kn
Istok sredina: 150 kn
Istok: 120 kn
Sjever/Jug: 100 kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu