Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dan velikih pehova: Kostelić, Lovren, Mandžukić, Perišić...

Dan velikih pehova: Kostelić, Lovren, Mandžukić, Perišić...
5

Mariju Mandžukiću poništili su gol, Ivan Perišić promašio je penal, a Dejan Lovren krivac je za gol Uniteda. Sve to stalo je u jedan dan, u prošlu nedjelju 14. prosinca

VIDEO

Padovi na stazi, promašeni penali, poništen gol, sramotni 26. poraz, skrivljeni gol... Sve su to Kostelić, Perišić, Mandžukić, Medveščak i Lovren strpali u prošlu nedjelju.

Ako su već neki naši igrači trebali ući u krizu, bolje da je do toga došlo u ovo doba, barem što se hrvatske reprezentacije tiče. No čelnici klubova koji ih plaćaju nakon ove nedjelje grizu nokte...

Perišić je imao penal za 2-0 protiv Paderborna, promašio je i Wolfsburg je osvojio samo bod. Zbog Mandžukićeva prekršaja poništen mu je gol, Atletico je izgubio i sad mu Real bježi sedam bodova. 

Perišić i Mandžukić imali su pehove, rijetko im se to događa, no kod Lovrena su pogreške postale konstanta. Na Old Traffordu igrao se najveći engleski derbi, Lovren je dobio još jednu priliku u prvoj momčadi Liverpoola.

“Redsi” su u Manchesteru bili puno bolji.

- Nemam svojima igračima ništa za zamjeriti. Ne mogu se žaliti na trud igrača iako smo izgubili 3-0. Pa golman Uniteda De Gea bio je igrač utakmice - rekao je menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.

Engleski mediji bruje o raskolu u svlačionici. Steven Gerrard navodno se uz psovke posvađao s Lovrenom. Tu će bitku Dejan jako teško dobiti...

- Moramo vratiti momčadi duh. U svakoj svlačionici ima problema, ali to nije razlog da oni izađu izvan naša četiri zida - rekao je Rodgers i otkrio da je prva žrtva golman Mignolet.

- Sad će braniti Jones.

Lovren je bio među bolje ocijenjenim igračima ‘redsa. Dobro se držao veći dio utakmice, no onda je kiksao za treći gol “crvenih vragova”.

- Svi braniči ‘plivaju’. Nije mu lako. Na terenu se moraš pokazati u pravom svjetlu ‘jučer’, a ne danas ili sutra. Neće te tamo čekati - kaže Branko Ivanković.

Vodio ga je varaždinski stručnjak u Dinamu kao klinca. Dejan je tad počinjao, pogreške su tad pripisivane njegovim tinejdžerskim godinama.

- Kod mene je ponekad igrao i desnog beka. Pokazivao je veliku perspektivu. U tim godinama odigrao je nekoliko utakmica sjajno pa ušao u seriju kiksova. To ide u ‘rok službe’ - prisjetio se bivši Dinamov trener.

Jedna sezona u Southamptonu za Lovrena je prošla najbolje.

- Velika je razlika igrati u Southamptonu ili u Liverpoolu. Svaka pogreška je u Liverpoolu vidljivija i gotovo svaka je sankcionirana golom - rekao je Branko Ivanković i nastavio:

- I u Francuskoj je, dok je igrao za Lyon, bio proglašavan kao kiks-igrač, Francuzima je bio kriv i kad je i kad nije, uvijek. No mora mu se priznati da nije igrač koji se skriva na terenu. On preuzima rizik, na vjetrometini je na širokom prostoru i onda lakše dođe do neke pogreške.

Usporedio je popularni Tanac Lovrena s kolegom iz obrane.

- Škrtel je puno iskusniji pa bolje skriva te svoje pogreške. Svi očekuju da bude bolji od domaćih igrača, a njegova je pozicija danas postala elitna. Lovren može igrati u Liverpoolu, ali pitanje je koliko će Brendan Rodgers imati strpljenja s njim jer on želi da vrhunski igra odmah.

Dan pehova za naše, nedjelja, 14. prosinca:

  • 10:46 - promijenio je Ivica Kostelić stil skijanja u 35. godini, a čini se da nije trebao. U svojoj najboljoj disciplini, slalomu, ispao je već u prvoj vožnji.
  • 15:57 - da je igrač Uniteda, njegovo bi dodavanje bilo sjajno. Ali nije, Dejan Lovren još je jedanput kiksao. Više mu nitko ne vjeruje...
  • 18:01 - Ivan Perišić promašio je penal, dobio je i žuti karton. Pao je u formi, pa ga je trener iz igre protiv Paderborna (1-1) izvadio u 70. minuti.
  • 19:45 - hokejaši Medveščaka postali su u KHL-u kanta za napucavanje. Poraz od Salavata 3-1 im je već 26. ove sezone. Zadnji su na ‘zapadu’.
  • 20:13 - Mandžukić je udario Dos Santosa i raskrvario mu nos. Prošao je bez crvenog, no onda mu je sudac poništio gol zbog prekršaja.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka