Obavijesti

Sport

Komentari 92

Danas sjednica NO-a Hajduka: Raspravljat će se i o Tudoru?

Danas sjednica NO-a Hajduka: Raspravljat će se i o Tudoru?
1

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora Hajduka bit će, između ostaloga, govora i o rezultatima te o radu Igora Tudora. Od tri postavljena cilja ispunio je samo jedan

VIDEO

U ovim trenucima na Poljudu traje sjednica Nadzornog odbora, na kojoj će među ostalim biti govora i o rezultatima i stručnom radu. No čini se kako nezadovoljstvo rezultatima još uvijek nije dosegnulo kritičnu točku na kojoj bi došlo do razlaza s trenerom Igorom Tudorom.

Redovita sjednica Nadzornog odbora Hajduka sazvana je odavno, no serija loših rezultata u prvi je plan, umjesto financija i tekućih problema, gurnula raspravu o stručnom radu. Uoči sezone pred Tudora su bila postavljena tri cilja - ulazak u fazu doigravanja za Europsku ligu, razvoj mladih igrača i što duže ostajanje u konkurenciji za naslov prvaka.

Europski cilj je ispunjen, no veliki zaostatak za vodećim dvojcem i pogotovo malo prilika za mlade igrače, ne zadovoljavaju NO, koji rezonira:

- Ako je ovaj rezultat trenutačni maksimum, zašto Tudor više ne koristi mlade igrače te zašto je u Zagrebu koristio čak osmoricu starijih.

Tudor ima maksimalnu autonomiju u vođenju momčadi i biranju prinova (koja se uklapaju u financijske gabarite Hajduka), no rezultati ne pokazuju da momčad raste. Štoviše, lošiji su nego lani. Kad se tome doda i slaba komunikacija trenera s Upravom, problemi s Kalinićem, Kišem, Andrijaševićem, Mikanovićem, Bencunom, Gotalom..., jasno je kako je Tudor otvorio previše frontova da bi mu se još dugo gledalo kroz prste.

Na današnjem Nadzornom odboru ne bi se trebalo dogoditi ništa revolucionarno, no u slučaju eventualnog neuspjeha večeras protiv Splita, sve su opcije otvorene, pa i da Hajduk dobije novog trenera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 92

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović