Obavijesti

Sport

Komentari 24

Danci i Francuzi dominantni, remizirali Rusija i Makedonija

Danci i Francuzi dominantni, remizirali Rusija i Makedonija
1

Favorizirani rukometaši Francuske uvjerljivo su svladali Argentinu 35-23 u 4. kolu SP-a, dok je Danska u derbiju lakše od očekivanog pobijedila Island 36-28

VIDEO

Francuski i danski rukometaši, uz Hrvatsku i Španjolsku vjerojatno glavni favoriti za zlato na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, nastavili su s pobjedama i u srijedu, u 4. kolu.

U skupini A je Francuska s uvjerljivih 35-23 pobijedila Argentinu. U prvih deset minuta Argentinci nisu mogli do pogotka, a za to vrijeme su ih već primili - sedam. Premda je i prije početka ogleda bilo jasno da je Argentina potpuni autsajder i ono malo neizvjesnosti je isparilo nakon takvog uvoda u ogled.

Kod Francuske je Samuel Honrubia imao sedam pokušaja i upisao je sedam pogodaka. Šest je dodao Michael Guigou, a pet Nikola Karabatić, uz također savršeni šut. Kod Argentinaca je i ovom prilikom uvjerljivo najbolji bio Pablo Simonet sa osam golova.

Njemačka je pobijedila 29-21 Crnu Goru koja je jedina momčad u skupini bez boda. Crnogorci su se dobro držali do 36. minute kada je bilo 14-14, a onda su potpuno potonuli. Slomili su ih Dominik Klein i Christoph Theuerkauf sa po četiri pogotka. Brazil je, pak, iznenadio Tunižane i slavio sa 27-22. Najbolji je kod pobjednika bio Lucas Candido sa pet pogodaka.

U skupini B su derbi odigrali Danska i Island, no za derbi je potrebno dvoje, a ovom su prilikom igrali samo fantastično Danci. Slavili su 36-28, a sjajno su utakmicu odradili Anders Eggert, Hans Lindberg i Mikkel Hansen. Sva trojica su po sedam puta parali islandsku mrežu. Kod poraženih je osam golova zabio Kristjansson.

Rusija i Makedonija su podijelili bodove odigravši 29-29. Rusija je pred kraj utakmice imala 29-27, ali su golovima u završnici Lazarov i Georgijevski donijeli Makedoncima bod. Kiril Lazarov je zabio deset pogodaka, a kod Rusije je osam golova postigao Timur Dibirov.

SP rukometaša, 4. kolo:

skupina A:

Francuska - Argentina 35-23

Njemačka - Crna Gora 29-21

Brazil - Tunis 27-22

Redoslijed: 1. Francuska 8, 2. Njemačka 6, 3. Tunis 4. 4. Brazil 4, 5. Argentina 2, 6. Crna Gora 0.

skupina B:

Danska - Island 36-28

Rusija - Makedonija 29-29

Katar - Čile 31-23

Redoslijed: 1. Danska 8, 2. Rusija 5, 3. Makedonija 5, 4. Island 4, 5. Katar 2, 6. Čile 0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao