Obavijesti

Sport

Komentari 8

Dani i ja smo pričali do 3 sata ujutro, na rastanku je bilo suza

Dani i ja smo pričali do 3 sata ujutro, na rastanku je bilo suza
3

Mi smo tri godine bili cimeri, a prisjećali smo se dana dok smo zajedno za Dinamo B igrali u Trećoj ligi, pa do nekih pobjeda iz Lige prvaka. Tužan sam, ali i jako sretan zbog njega, sve je zaslužio, priča nam Amer Gojak

VIDEO

Znao sam otprilike koje su Danijeve želje, a onda mi je večer prije oproštaja sa svim igračima rekao kako je sve gotovo, priča nam Amer Gojak, dugogodišnji cimer Danija Olma u Dinamu.

Pokretanje videa...

02:35

Ovaj je dvojac puno toga prošao zajedno, obojica su kao maloljetnici stigli iz inozemstva u Zagreb, obojica u Dinamu stigli do naslovnih uloga. Dani Olmo je godinu dana mlađi (rođen 7. svibnja 1998.), a on je prvi stigao u Maksimir. Bilo je to još u srpnju 2014. godine. Amer Gojak (rođen 13. veljače 1997.) je u veljači 2015. godine potpisao za Dinamo, a s 18 godina i 18 dana debitirao u kup utakmici protiv Istre 1961 (3-0).

- Mi smo bili cimeri tri godine. Kako sam reagirao kada mi je rekao da odlazi? A sigurno da sam bio onako tužan, ali opet i sretan zbog njega, zaslužio je sve što mu se događa u životu. Sada je otišao u jaču ligu, u dobar klub koji voli mlade igrače, sigurno će se tamo još bolje razviti i postati bolji igrač. Ja mu, naravno, želim svu sreću, kaže nam Amer Gojak, pa dodaje:

Zagreb: U posljednjem kolu HT Prve lige sastali se Dinamo i Hajduk

- Kada mi je Dani rekao svoju odluku, te večeri nikako nije mogao zaspati, pa smo u sobi pričali o svemu do nekih dva-tri ujutro. Onako, prisjetili smo se svega što smo zajednički prošli u Dinamu. Dana kada smo još igrali u Trećoj ligi i nastupali za B momčad Dinama, a na kraju smo se zajedno veselili i pobjedama u Ligi prvaka.

Amer Gojak zauvijek će se sjećati dana kada je Dani Olmo napustio Dinamove pripreme u Rovinju...

- Uh, naš zadnji je bio prilično emotivan. Bilo je to u garaži rovinjskog hotela Lone, obojica smo i pustili suzu, ali sve je to normalno.

A po čemu će BiH veznjak najviše pamtiti jedinog Španjolca u povijesti Dinama?

- Gledajte, Dani je godinu dana mlađi od mene, ali bez obzira na to mogao sam dosta naučiti od njega. On je baš smiren i jako društven, pravi pozitivac. Uvijek bi mi govorio 'ne brini, bit će sve dobro, samo trebamo raditi'. Nekad bi on meni davao savjete, nekada ja njemu, stvarno smo se odlično slagali u Dinamu - završio je Gojak.

Sarajevo: Dodjela nagrada na 8. Međunarodnom simpoziju o sportu "Simposar 2019"
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica