Obavijesti

Sport

Komentari 12

Danijel Subašić: Stvarno me ne raduje tuđa nesreća

Danijel Subašić: Stvarno me ne raduje tuđa nesreća
1

Čuo sam da je Runje ozbiljnije ozlijeđen i znam zašto me svi zovu ali nemam nešto posebno reći, ne radujem se tuđoj nesreći, kaže nam Subašić

VIDEO

Nikad nije dobro kad se netko od reprezentativaca ozlijedi, pa tako ni Pletikosa i Runje, odgovorio je Danijel Subašić na pozdrav 'Dobar dan'.
Iako dan ranije zbog lakše ozljede nije branio protiv Istre, a trener Poklepović dao im je i slobodno jutro, telefon je neprestano zvonio.
- Čuo sam da je Runje ozbiljnije ozlijeđen i znam zašto me svi zovu, ali nemam nešto posebno za reći, ne radujem se tuđoj nesreći. Vidjet ćemo što će biti, ima još mjesec dana do prijateljskih utakmica s Austrijom, Welsom i Estonijom. Daj Bože da budem zdrav i u formi i da upišem još koji nastup - nada se Subašić, koji je do sada za izabranu vrstu branio svega jednom - protiv Lihtenštajna.
- Cijelu karijeru idem korak po korak. Najprije Zadar, pa mlada reprezentacija, pa Hajduk, pa seniorska reprezentacija. Nigdje ne žurim, moje vrijeme tek dolazi.
Subašić drži konstantu, jedan je od glavnih igrača preporođenog Hajduka, koji je krenuo u spašavanje sezone.
- Siguran sam da ćemo do kraja sezone doći i do drugog mjesta i osvojiti Kup. Još mučimo i sebe i publiku protiv protivnika koji igraju zatvoreno, no naša kvaliteta mora doći do izražaja.
Hajduk je na Poljudu neporažen već šest mjeseci, u 11 utakmica slavio je 10 puta uz gol razliku 30-5. Jedini bod uzela je više sretno nego spretno Rijeka.
- Lijep niz, ali zadnji koji je slavio na Poljudu bio je Šibenik s kojim igramo finale Kupa, baš na Poljudu. Neće biti lako, dobra su momčad, imaju nekoliko izvrsnih pojedinaca i jedinstvenu priliku upisati se u povijest. No mi smo kvalitetniji i očekujem da ćemo to u dvije utakmice i potvrditi.
Svi Subašićevi kratkoročni i dugoročni planovi vezani su uz Hajduk.
- A gdje će mi biti ljepše nego ovdje. Već sam rekao da u karijeri idem korak po korak i zato želim osvojiti Kup, potom slijedeće godine i prvenstvo i proslaviti 100. rođendan Hajduka, a onda mogu dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...