Sport

Komentari 29

VIDEO Pakleni doček u Firenci za Vlahovića uz 10.000 zviždaljki: Srbin šprintao u svlačionicu!

VIDEO Pakleni doček u Firenci za Vlahovića uz 10.000 zviždaljki: Srbin šprintao u svlačionicu!

Na tribini su razvili golemi transparent ilustracije Danteovog Pakla i deveti krug u kojem završavaju izdajice, a onda tijekom zagrijavanja stvorili zaglušujuću buku s 10.000 zviždaljki. Juventus je slavio autogolom u 91. minuti

Nogometaši Juventusa u prvoj su utakmici polufinala Talijanskog kupa u Firenci svladali domaću Fiorentinu 1-0 (0-0).

Gosti iz Torina su do pobjedničkog gola u prvoj minuti sudačke nadoknade stigli uz veliku dozu sreće jer je ubačaj Cuadrada pogodio domaćeg braniča Venutija, koji je stajao na pet metara od svog gola, a od njega se lopta odbila u mrežu.

Uzvrat je na programu u Torinu 21. travnja.

A uoči početka večerašnje utakmice domaći navijači priredili su žestok doček svom bivšem igraču Dušanu Vlahoviću. Na tribini su razvili golemi transparent ilustracije Danteovog Pakla i deveti krug pakla u kojem završavaju izdajice, kakvom ga smatraju nakon odlaska u Juventus, a onda tijekom zagrijavanja stvorili zaglušujuću buku od zvižduka.

Srpski napadač, nakon posljednjeg udarca, uhvatio je šprint prema svlačionici. RAI je javio da su navijaču Fiorentine dobili 10.000 zviždaljki!

U drugom polufinalnom paru, podsjetimo, su gradski rivali Milan i Inter u utorak odigrali 0-0, a njihov uzvrat će se igrati 20. travnja.

Finale je na programu 11. svibnja u Rimu.

Najčitaniji članci