Obavijesti

Sport

Komentari 10

Davor Šuker u kampu manjina: Moramo poštivati različitosti

Davor Šuker u kampu manjina: Moramo poštivati različitosti
1

Važno je da djeca steknu vrline pravog sportaša i čovjeka te da dobiju sve elemente koji su važni za život i daljnji rad, rekao je Davor Šuker poručivši kako moramo biti realniji i tolerantniji

VIDEO

U utorak je u Čakovcu održan Peti nogometni kamp nacionalnih manjina kojeg je svečano otvorio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker.

Na otvaranju Kampa predsjednik Šuker izrazio je veliko zadovoljstvo što je prisutan velik broj djevojčica, budući da je Savez jak u muškom nogometu, a želi biti jači u ženskom.

- Želio bih čestitati našem dragom prijatelju Totiju, svim prijateljima koji pomažu u svakom segmentu borbe nacionalnih manjina za bolji status, a s HNS-om, Uefom i Fifom će nacionalne manjine uvijek biti u dobrim odnosima jer znamo što znači kućni odgoj, lijepo ponašanje, igranje nogometa i na kraju ono što je najvažnije, u zdravom tijelu zdrav duh. Nadam se da ćemo trenirati dobro i vjerujem da će jednog dana od prisutne djece bar jedno postati prvoligaški igrač, a možda i kandidat za reprezentaciju - kazao je Šuker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predsjednik HNS-a je poručio kako je važno pomoći svakom djetetu da se bavi sportom.

- Važno je da djeca steknu vrline pravog sportaša i čovjeka te da dobiju sve elemente koji su važni za život i daljnji rad -nadodao je Šuker poručivši kako moramo biti realniji i tolerantniji.

Šuker je otkrio kako posjeduje i romovnicu te koliko je ponosan na nju, kao i istaknuo da je HNS prvi u svijetu koji održava nogometne kampove za nacionalne manjine te kako vjeruje da će brojni savezi učiniti isto.

- Nogomet igraju i djevojčice i dječaci i želio bih kod djevojčica još više probuditi interes za nogometom. Volio bih da mogu dodirnuti neki gumb da pomaknemo granice ženskog nogometa u Hrvatskoj, no treba na sve gledati dugoročno i vjerujem da će ženski nogomet napredovati, budući da smo već do sada ostvariti dobar napredak - zaključio je Šuker.

Kampu su prisustvovali i viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, član IO HNS-a Stjepan Merkaš, Nenad Horvatić, izaslanik predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Mato Kljajić, župan Međimurske županije Matija Posavec, tajnik ŽNS-a Varaždin Ivan Novak te član stručnog stožera hrvatske reprezentacije Marjan Mrmić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida