Obavijesti

Sport

Komentari 77

Dečki, skidanje: Nauljeni, seksi vaterpolisti u vatrenom izdanju

Dečki, skidanje: Nauljeni, seksi vaterpolisti u vatrenom izdanju
13

Hrvatski reprezentativni vaterpolisti snimili su tradicionalni godišnji kalendar. Nauljenih i mišićavih golih tijela zapalili su ženski dio publike te poručili - ništa nije teško pa čak ni poziranje

VIDEO

Najcjenjeniji hrvatski fotograf Šime Eškinja ponovno je nadmašio sam sebe. Eškinja već nekoliko godina živi i radi u Parizu, poznat je kao modni fotograf, ali ovog je puta zasukao rukave i ušao u nešto drugačiji projekt.

Glamur modnih pista zamijenio je mirisom klora i bazenom Mladosti. Fotografirao je hrvatske vaterpoliste koji su po tko zna koji put stali ispred objektiva i pozirali za vrući kalendar. Naši reprezentativci u ovom su poslu već pravi profesionalci.

Pokretanje videa...

Snimanje za kalendar vaterpolista Mladosti 00:31

- Je, je, inače se šminkam sam svaki dan - smije se golman "barakuda" Ivan Marcelić (25) dok ga vrijedna šminkerica Sanja maže uljem kako bi fotografije bile što atraktivnije.

- Ovo mi je treća godina da snimam kalendar. Šime je baš super lik pa sve to brzo bude gotovo u jednoj opuštenoj atmosferi, ali dobro to izgleda - kazao je Marcelić pa dodao:

- OK, malo nam je čudno pozirati tako, nismo mi navikli na preveliku medijsku pozornost. Kakve su bile reakcije? Baka i djed su mi rekli da sam lijep, a cura mi je dopustila da me snimaju u takvom izdanju, tolerantna je, haha.

Pred objektiv je stao i ponajbolji hrvatski reprezentativac Maro Joković (32).

- Ni sam ne znam koji mi je ovo kalendar koji sam snimio, iz godine u godinu to sve ide brže i brže. To je jedna lijepa promocija vaterpola - smatra Maro.

Njegova rodbina veseli se svakom kalendaru.

- Jedva čekaju staviti nas na zid, po Dubrovniku ih podijelim hrpu - dodao je.

Maro je pravi profesionalac, nije mu teško odraditi i takve zadatke koji nemaju baš prevelike veze sa sportom.

- Sve su to naše obaveze, mora se to obaviti zbog sponzora i Saveza. Sve se ovo radi da bi se privukla publika i reakcije su zbilja pozitivne, ali mislim da se neke marketinške akcije oko vaterpola promašene. Ali dobro, nisam ja tu da o tome mislim i da to koordiniram - zagonetno je dodao Joković. (mg, bt)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome