Obavijesti

Sport

Komentari 4

Dečki, što je smiješno? Suigrač u nesvijesti, a oni se zabavljaju

Dečki, što je smiješno? Suigrač u nesvijesti, a oni se zabavljaju
8

AUSTRALSKI NOGOMET U cijeloj sezoni dvije pobjede i ovako vraćate navijačima članovima kluba, njih 60.000 gleda kako gubite i smijete se dok vam suigrač leži u nesvijesti, komentar je navijača Charltona

VIDEO

Stadion je zanijemio. Nekoliko igrača potrčalo je prema mjestu gdje je Liam Jones (28), igrač australskog nogometa, pao i ostao ležati. Nije se uopće micao. 

On leži, oni se smiju

Bio je mladi Australac bez svijesti nakon što se sudario glavom s protivničkim igračem. Hitno su ga, izravno sa stadiona, prebacili u bolnicu gdje je prošao detaljne pretrage. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve je u redu, nema ozljede glave ni vrata i pustili su ga iz bolnice. Uskoro će se vratiti treninzima. Bilo je to za vikend na utakmici njegovog Charltona i North Melbournea na Marvel stadionu u Melbourneu.

Australski nogomet sličan je ragbiju i američkom nogomet, a koristi i neke elemente iz nogometa. U Australiji je to nacionalni sport. U polju je 18 igrača, igralište je slično onome za kriket, ovalnog oblika dugo između 135 i 185 metara. 

Dok su liječnici bili uz ozlijeđenog igrača i davali mu kisik, njegovi suigrači su samo koji metar dalje bili sjajno raspoloženi. Kao da ih se to uopće ne tiče. Dok je Liam ležao bez svijesti, oni su se smijali i zafrkavali. 

Navijači Charltona su, blago rečeno, poludjeli. Kao i mnogi drugi kojima taj detalj nije promakao u izravnom prijenosu. Jer u jednom trenutku kamera je prebacila fokus s ozlijeđenog igrača i prikazala njegove suigrače i 'veselicu' koja je vladala među njima. 

Sramota

- Nevjerojatno! Svi su zabrinuti zbog Liama, a oni se smiju - napisao je korisnik na Twitteru, a podržali su ga mnogi.

- Gubiš toliko razlike, suigrača ti iznose na nosilima, a ti se smiješ? Odvratno.

- Sramota! U cijeloj sezoni dvije pobjede i ovako vraćate navijačima članovima kluba, njih 60.000 gleda kako gubite i smijete se dok vam suigrač leži u nesvijesti.

- Zamislite da je Liam upalio TV dok je ležao u bolnici i da je vidio snimku onoga što ste vi radili dok je on ležao u nesvijesti...

To su samo neki od komentara na nevjerojatno ponašanje igrača Charltona.

Inače, North Melbourne je slavio 120-62.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu