Sport

Komentari 23

Dejo, nisi fer: Supruga je javila Cici da nije izbornik Crne Gore

Dejo, nisi fer: Supruga je javila Cici da nije izbornik Crne Gore

Napravio sam puno sa Crnom Gorom, a napravio bih još i više da su mi dopustili, rekao je Cico Kranjčar nakon iznenađujučeg otkaza u reprezentaciji Crne Gore

Dva dana nakon što je izgubio prvu utakmicu u kvalifikacijama, od Walesa u Cardiffu, Cico Kranjčar bio je miran i spokojan. Odmarao je u Dubrovniku, na odlazak s crnogorske klupe nije ni pomišljao. A zašto i bi...

- Nisam ni najmanje uzdrman, nema razloga da budem. Izgubili smo ovu utakmicu, ali nisam odustao ni od prvog mjesta u skupini. U Podgoricu nam dolazi Engleska, a pokazali smo da s njom možemo igrati - govorio je Kranjčar nekoliko dana prije nego što je Dejan Savićević odlučio dati mu “cipelu”.

- Navikao sam da me smjenjuju nakon velikih rezultata, ali ovo me zaista totalno iznenadilo. Pogotovo zato što me nitko nije ni obavijestio. Pa supruga Elvira mi je javila da sam dobio otkaz - u nevjerici je bio Cico.

Predsjednik saveza Savićević, nekada veliki igrač, a danas kudikamo skromniji nogometni djelatnik, poziva se na promjene u Cicinu ponašanju u odnosu na prošlu godinu.

- Na to se mogu samo nasmijati, ja sam uvijek isti... Napravio sam puno s Crnom Gorom, a napravio bih još i više da su mi dopustili - kaže Cico, za kojim žale gotovo svi navijači.

“Sramota! Dejan je pokazao koliko voli svoju zemlju”, “Taman sam pomislio da moženo nešto napraviti, kad ono...”, “Dva kola prije kraja otkaz? Ovo nema nigdje”, samo su neke od poruka podrške nakon što je savez na Cicino mjesto postavio Branka Brnovića.

No to i nije iznenađenje. U Crnoj Gori odavno nagađaju kako Savićeviću smeta Kranjčarova popularnost, kažu da je čak i ljubomoran...

Najčitaniji članci