Obavijesti

Sport

Komentari 45

Del Potrov veliki preokret za pobjedu protiv N. Đokovića...

Del Potrov veliki preokret za pobjedu protiv N. Đokovića...
1

Nakon što je u četvrtfinalu pobijedio trećeg igrača na svijetu Andyja Murrayja, u polufinalu je Del Potro slomio i Novaka Đokovića. U finalu ga čeka Rafael Nadal

VIDEO

Poslije velike borbe koja je trajala dva sata i 50 minuta argentinski tenisač Juan Martin del Potro je u polufinalu ATP turnira u Indian Wellsu pobijedio prvog igrača na svijetu, Novaka Đokovića, sa 4-6, 6-4, 6-4...

Nakon što je u četvrtfinalu pobijedio trećeg igrača na svijetu Andyja Murrayja, u polufinalu je Del Potro slomio i najboljeg na svijetu, a sada mu još slijedi veliki finale protiv Rafaela Nadala, povratnika na teniske terene.

- Bio je ovo moj najbolji meč ove godine u Indian Wellsu. Publika me vratila u meč u trećem setu - rekao je poslije meča Del Potro.

Imao je u trećem setu Argentinac zaostatak od 3-0, ali je dobio tri gema u nizu, te kod 3-3 imao nove break-lopte za nastavak serije. Ipak, do breaka je došao kod 4-4, a potom je meč završio asom, tek četvrtim u meču.

U prvom je setu Đoković demonstrirao dominaciju, te je izuzetno čvrsto držao svoj servis, a prijetio na suparnički. No, meč se počeo okretati u drugom setu kada je Del Potro i lakše mogao u džep strpati tu dionicu. Servirao je za drugi set kod 5-2, ali je morao to činiti i drugi put, te je kod 5-4 bio uspješan.

Potom je uslijedio taj preokret u trećem setu i odlična igra Del Potra u završnici meča, makar mu je donekle u svemu pomogao i Đoković koji je počeo više griješiti kako se meč bližio kraju.

- Svaka čast Del Potru, više je želio pobjedu, više je radio za nju i udarao pametnije udarce od mene - rekao je Đoković čija je pobjednika serija tako stala na 22 pobjede.

ATP Indian Wells, polufinale:

Del Potro (7) - Đoković (1) 4-6, 6-4, 6-4

Nadal (5) - Berdych (6) 6-4, 7-5

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu