Obavijesti

Sport

Komentari 54

Delije ne smiju u Rijeku: Uefa zabranila gostujuće navijače...

Delije ne smiju u Rijeku: Uefa zabranila gostujuće navijače...
5

Poznato je da su navijači Olympiacosa u dobrim odnosima s navijačima Crvene zvezde pa je Uefa napravila ono što se i očekivalo. Slično je bilo i u trećem pretkolu kad je Olympiacos igrao protiv Partizana

VIDEO

Zbog straha od nereda Uefa je zabranila gostujuće navijače na obje utakmice play-offa Lige prvaka između Rijeke i Olympiacosa. Nije to nikakva senzacija, nagađalo se da bi se to moglo dogoditi, a sad je i službeno. Potvrdila je to i Rijeka.

- Zbog sigurnosnih razloga i vrlo visokog rizika od mogućih nereda navijača prije, za vrijeme i nakon utakmica četvrtog pretkola, odlučeno je da će se obje utakmice odigrati bez prisustvovanja gostujućih navijača na stadionu. Potrebno je naglasiti da je strogo zabranjena prodaja ulaznica prve kategorije, kao i ulaznica za gostujući sektor. Isti uvjeti važit će i za Olympiacos prilikom odigravanja uzvratne utakmice na stadionu HNK Rijeka - objavila je Rijeka na službenoj stranici.

Na Rujevici neće biti Olympiacosovih, ali ni Zvezdinih navijača. Uefa je sličnu stvar napravila u trećem pretkolu Lige prvaka na utakmici Olympiacosa i Partizana. Poznato je da su navijači Olympiacosa u dobrim odnosima s navijačima Crvene zvezde, Delijama, pa je Uefa zabranom gostovanja htjela spriječiti sukob tri navijačke skupine.

Rijeka prvu utakmicu protiv Olympiacosa igra 16. kolovoza u 20.45 sati u Pireju. Grčki novinar koji prati Olympiacos rekao nam je kako je tjedan dana prije utakmice prodano 16.000 karata te da će stadion Geogrios Karaiskakis biti pun.

Uzvratna utakmica na Rujevici je 23. kolovoza u 20.45 sati.

Grčki novinar kaže kako je predsjednik Vangelis Marinakis uložio milijune eura u novu momčad koja ne samo da preko Rijeke želi ući u Ligu prvaka, već ima i ambicije za europsko proljeće. No nešto će se tu i Rijeku pitati...

Dinamo se žalio zbog četničke zastave

Prije dvije godine Dinamo je igrao protiv Olympiacosa u skupini Lige prvaka. U Pireju su u neprijateljskoj atmosferi zagrebački klub dočekali i navijači Crvene zvezde, ali i sramotne zastave zbog kojih je Dinamo službeno prosvjedovao kod delegata.

Na tribini je bila srpska zastava na kojoj je pisalo 'četnici sever', Dinamo je tražio delegata da se ukloni. Domaći navijači prekrili su je transparentom Olympiacosa, ali je nakon nekog vremena opet osvanula. 

- Nažalost, morali smo se u Grčkoj baviti i nečime što nema nikakve veze s nogometom. Spornoj zastavi s četničkim simbolima i gnjusnim uvredama s tribina nije mjesto ni blizu stadiona - objavio je tada Dinamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju
Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!