Obavijesti

Sport

Komentari 54

Derbi na Poljudu, 2 El Clasica, a Napoli dočekuje Juventus...

Derbi na Poljudu, 2 El Clasica,  a Napoli dočekuje Juventus...
4

Osim spomenutih susreta iz naslova, triput ovaj tjedan igra Medveščak. U 1/4 finala njemačkog Kupa Bayern će odmjeriti snage s Borussijom D. Ima još puno toga...

VIDEO

Ako ste sumnjali, niste trebali, iako je kraj veljače čeka nas odličan i interesantan sportski tjedan. Za svakoga će se naći ponešto, čak i u ponedjeljak, ali prave stvari kreću od utorka.

Prvi od dva El Clasica ovog tjedna i to uzvrat u Kupu kralja. Prva utakmica završila je 1-1, ali bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati Barcelona nakon šokantnog poraza u Ligi prvaka kod Milana. Sutra igra i Medveščak, 2. utakmicu četvrtfinala EBEL-a. Jučer su pobijedili 3-2 i poveli u seriji koja se igra na četiri pobjede.

U srijedu nas čeka jedini istinski hrvatski nogometni derbi. Utakmica je zbog kiše i natopljenog travnjaka odgođena za srijedu i na Poljudu će 20-ak tisuća navijača svesrdno navijati za Hajduk protiv Dinama za možebitni spas zanimljivosti prvenstva. U srijedu nas čeka i fantastična utakmica u njemačkom kupu, četvrtfinale na 90 minuta između Bayerna i Borussije Dortmund.

U četvrtak opet igraju 'medvjedi', a petak je prava poslastica za sve nogometne navijače, pogotovo one koji prate zbivanja s Apenina. Napoli dočekuje Juventus, imaju sedam bodova manje uz utakmicu manje i pobjedom bi se potpuno vratili u igru za naslov prvaka, samo 11 kola prije kraja. 

Kraj tjedna, odnosno sam vikend nam nudi još par odličnih utakmica. Igra se drugi El Clasico, ovaj put u prvenstvu, a mijenja se i lokacija, seli se na Santiago Bernabeu. Pitanje je kakvu će momčad izvesti Jose Mourinho s obzirom da su mu bodovi u tom natjecanju beznačajni, a samo nekoliko dana kasnije čeka ih gostovanje na Old Traffordu. 

Isti dan, u subotu, igraju treća i četvrta momčad Serie A, Milan i Lazio, borba za kvalifikacijsko mjesto za Ligu prvaka je nemilosrdna. 

Cedevita u nedjelju dočekuje Partizan, a pobjeda je imperativ, to im je zadnji vlak za Final Four ABA lige, odnosno da im nada ostane 'živa'.

  • Ponedjeljak
  • West Ham-Tottenham 21, Udinese-Napoli 19, Lazio-Pescara 21

  • Utorak
  • RB Salzburg-Medveščak 19.15, Barcelona-Real Madrid 21

  • Srijeda
  • Hajduk-Dinamo 19, Bayern-Borussia D. 20.30, Sevilla-Atletico Madrid 22

  • Četvrtak
  • Medveščak-Red Bull Salzburg 19.15

  • Petak 
  • Inter-Zagreb i RNK Split-Osijek 17, Napoli-Juventus 20.45

  • Subota
  • Real Madrid-Barcelona 16, Milan-Lazio 20.45

  • Nedjelja
  • Cedevita-Partizan 17,  RB Salzburg-Medveščak 17.30
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...