Obavijesti

Sport

Komentari 16

Deschamps: Pa još najbolje da slušam Kovača ili Lamparda?!

Deschamps: Pa još najbolje da slušam Kovača ili Lamparda?!
4

Niko Kovač sada se nada da Hernandeza neću zvati, a prije mjesec dana je jedva čekao da ga zovem jer je igraču trebalo utakmica. I Lampard ima svoje ideje, ali ja mislim samo na Francusku, kaže Deschamps

VIDEO

Još jedan vikend klupskog nogometa pa nacionalna prvenstva staju na desetak dana, a u prvi plan utrčavaju reprezentacije i njihove kontinentalne kvalifikacije.

Za najbolje igrače skoro da i nema razlike. Oni igraju uvijek. Njih na terenu stalno hoće i izbornici i treneri, a upravo je o tome pričao svjetski prvak Didier Deschamps čiju Francusku čekaju ispiti sa Islandom i Turskom.

- Čitam kako se Niko Kovač nada da neću zvati Lucasa Hernandeza jer mu se čini da nije dovoljno spreman. A prije mjesec dana je jedva čekao Lucasa pozovem jer su igraču baš trebale utakmice za reprezentaciju da uhvati natjecateljsku formu - priča Deschamps.

Bavaria Munich - Red Star Belgrade

- Slično kao Kovač i Bayern rezoniraju Lampard i Chelsea. Nedavno sam dobio poziv iz Londona da Kantea poštedim igranja za Francusku. Moj odgovor? Pa još najbolje da mislim na interese klubova, a ne moje reprezentacije! Gdje bi Francuska bila da slušam trenere... - govori čovjek koji je svjetski naslov osvojio i kao igrač i kao izbornik.

- Nemam ništa protiv Bayerna i(li) Chelseaja, ali ja, na primjer, nisam zvao Lamparda da mu kažem da Giroudu treba dati veći minutažu! Hernandez nije igrao za Bayern protiv Tottenhama, ali: bio je spreman. Sam želi igrati za Francusku, a Niko neka se sjeti kako sam Lucasa u rujna jednu utakmicu koristio, a drugu odmarao. Dakle, postoje interesi klubova i interesi reprezentacija, a ja mislim samo na moju Francusku. Pred nama su dvije važne utakmice i ne pada mi na pamet kalkulirati nego ću kao i uvijek pod zastavu zvati najbolje igrače koje Francuska ima - poručio je Deschamps svim klubovima i trenerima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu