Obavijesti

Sport

Komentari 166

Detalji pljačke: Vidi su ukrali nakit vrijedan 4,5 milijuna kn!

Detalji pljačke: Vidi su ukrali nakit vrijedan 4,5 milijuna kn!

Stan se nalazi u zagrebačkim Šestinama, kompleksu urbanih vila s visokom razinom zaštite. Oko zgrade je i nekoliko kamera i sve je osigurano alarmnim sustavom pa je nevjerojatno kako su pljačkaši uspjeli sve to zaobići

VIDEO

Domagoj Vida trebao je danas otputovati u Atenu i potpisati ugovor s AEK-om, ali pred put ga je zatekla šokantna vijest. Nepoznati pljačkaši provalili su u njegov stan u zagrebačkim Šestinama i pokrali ga. Šteta je ogromna. 

Hrvatski reprezentativac je zbog svega morao odgoditi odlazak u Grčku, a kako piše Jutarnji list, pljačkaši su sa sobom navodno odnijeli nakit i druge dragocjenosti u vrijednosti 4,5 milijuna kuna!

Domagoj Vida na na doček u Donji Miholjac stigao na kočiji

Provala se dogodila u posljednjih nekoliko dana kada nikoga nije bilo u stanu, a Domagoj i njegova supruga Ivana su za to doznali danas u jutarnjim satima. Na teren je odmah izašla policija i u tijeku je istraga.

Na upit Jutarnjeg lista o pljački, policija je odgovorila:

- PU zagrebačka zaprimila je prijavu provale na području Centra. Prema do sada prikupljenim saznanjima nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje te otuđio nakit, a provala je izvršena u razdoblju od 24. do 27. srpnja. Materijalna šteta je neutvrđena, a cijeni se većom. Na mjestu događaja proveden je očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Okupljanje nogometne reprezentacije za utakmice protiv Malte i Rusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Stan se nalazi u kompleksu urbanih vila s visokom razinom zaštite. Oko zgrade je i nekoliko kamera i sve je osigurano alarmnim sustavom pa je nevjerojatno kako su pljačkaši uspjeli sve to zaobići, provaliti u stan i pokrasti dragocjeni nakit. Sve ukazuje na to kako je vrlo vjerojatno riječ o profesionalcima koji su dulje vrijeme planirali pljačku.

Euro 2020 - Round of 16 - Croatia v Spain

Hrvatski reprezentativac je zbog svega morao odgoditi put u Atenu, ali na jedan dan. Već u četvrtak trebao bi otići u Grčku gdje će potpisati ugovor s AEK-om. 

Podsjetimo, Vida je ovo ljeto postao slobodan igrač nakon isteka ugovora s Bešiktašom gdje je u četiri godine osvojio naslov prvaka i igrao Ligu prvaka. Prije toga nastupao je za Osijek, Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb i Dinamo Kijev. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja