Obavijesti

Sport

Komentari 6

Di Canio je naredio igračima: Odsad ćete svi vi simulirati!

Di Canio je naredio igračima: Odsad ćete svi vi simulirati!
2

Nažalost nemamo prljavih igrača i zbog toga trebam shvatiti da nismo spremni konkurirati za vrh , rekao je trener Swindona nakon što ih je sudac zakinuo za penal

VIDEO

Ne želim da mi itko istrči na travnjak s trakicama u kosi ponašajući se kao maneken. Meni trebaju igrači koji će na terenu dati sve od sebe, liti suze i krv, rekao je kontroverzni Paolo Di Canio po dolasku na klupu engleskog niželigaša Swindon Towna.

Nekoliko mjeseci poslije bilo je očigledno da u njegovoj momčadi nema mjesta za 'padavičare'. Talijanskog stratega upravo je u petak razbjesnila odluka suca na utakmici Macclesfieldom koji nije dosudio penal za goste.

Naime, napadač Swindona Matt Ritchie našao u poziciji jedan na jedan s golmanom koji ga je 'zakačio' nogom dovoljno da ga izbaci iz ravnoteže i zapuca izglednu priliku. Ritchie se žalio na nedosuđivanje penala jer u slučaju da je pao djelitelj pravde bi pokazao na bijelu točku, smatraju u Swindonu.

Odluka suca je razbjesnila Di Canija čija je momčad u tom trenutku mogla izjednačiti na 1-1, ali na kraju je izgubila s 2-0.

- Odsad reći ću svim igračima da simuliraju! Odsad uvest ću drukčiju praksu jer je ovo bio faul za crveni karton i penal - rekao je Di Canio i dodao:

- Znam da nije pošteno, ali to je jedini način da iz toga dobijemo nešto.

Di Canio tvrdi da poštenje ne prolazi u League Two u kojoj se pokušavaju izboriti za čelne pozicije.

- Nažalost nemamo prljavih igrača i zbog toga trebam shvatiti da nismo spremni konkurirati za vrh tablice. Radije bih da momčad riskira žuti karton zbog simuliranja. Moja momčad je jedina koja ne simulira na terenu - rekao je razočarana legenda Lazija i West Hama.

Di Canio za vrijeme svoje igračke karijere nije bio u dobrim odnosima sa sucima, a zanimljivo je da je Talijan bio jedan od rijetkih igrača koji su bili žrtve sudačkog simuliranja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Dalić je otkrio popis za Euro: 'Vlašić je puno bolje nego što je bio, Perišić će dobiti priliku!'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić je otkrio popis za Euro: 'Vlašić je puno bolje nego što je bio, Perišić će dobiti priliku!'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti