Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
69 komentara

Diego Armando Šmrkaona? Na klupu mu donijeli čudan paketić

Diego Armando Maradona, trener Gimnasije, za vrijeme utakmice protiv Rosarija primio je paketić. Pomoćni trener odmah je prstom pokazao na kolege da tijelima blokiraju kamere...

Foto: HRT/Twitter
69 komentara

Da, bio sam ovisan o kokainu, sve je počelo još 1982., rekao je, točnije, potvrdio ono što se znalo godinama. To je početak priče. 

Kao igrač Barcelone zabio je gol na Santiago Bernabeu i postao prvi igrač Barcelone koji je dobio pljesak navijača Reala... Imao je sjajan status, a onda je kokain učinio svoje. Počeo se svađati s upravom, navijačima, a na finalu Kupa protiv Bilbaa potukao se s pola baskijske momčadi. 

Počeo je udarati sve koji su nosili baskijsko obilježje, a u općem kaosu ozljeđeno je 60 ljudi. Sve se to odvijalo pred očima kralja Juana Carlosa, koji je došao na finale Kupa. I Diego je morao otići. Kad god bi imao priliku govorio je da Katalonci rasisti koji Latinoamerikance smatraju nižom klasom. 

No, na transfer nije morao dugo čekati. Odmah ga je kupio talijanski 'Napoli'. U gradu poznatom po moćnoj mafiji, Maradona se osjećao kao kod kuće.

Foto: Wikipedia

Dolazak u Napulj 5. srpnja 1984. bio je grandiozan. Dočekalo ga je 70.000 navijača, a Diego im je donio prvi naslov u povijesti.  Stadion 'San Paolo' postao je središte društvenog života grada, a Maradona obožavan poput božanstva. Vratio je gradu radost na ulice... Svaki mjesec na dar je dobivao dva para cipela, a lokalni diler 'Mercedesa' svakih šest mjeseci isporučio bi mu sportski model. No druženje s mafijom napravilo je od njega ovisnika. Više nije mogao bez kokaina, pobjegao je iz Napulja i nastavio uzimati kokain do dana današnjeg. 

- Nažalost, ja sam ovisan o kokainu i bez njega ne mogu - rekao je prošle godine.

Danas, taj latinski revolucionar trener je Gimnasije La Plata. Za vrijeme utakmice protiv Rosarija muškarac u crnom donio mu je paketić nečega na klupu. Maradona ga je primio i stisnuo u šaku. Kad je njegov pomoćnik shvatio da snimaju kamere, pokazao je kažiprstom ostalim pomoćnicima da tijelima sakriju primopredaju. 

Argentinski mediji ne znaju o čemu je riječ, no poznavajući Maradonu, mnogi smatraju da je riječ o kokainu. Jer, Diego ni dan danas nije prestao ono što je počeo davne 1982. - uzimati kokain. 

Naši partneri pišu
Message