Obavijesti

Sport

Komentari 20

Dilaver se vratio: Idem nešto pokrenuti! Svi znaju kakav sam

Dilaver se vratio: Idem nešto pokrenuti! Svi znaju kakav sam

Pratio sam sve utakmice u prvenstvu i Europi dok sam bio u Turskoj. Idemo full, idemo gaziti. Igrat ću gdje god me trener zatreba, rekao je stoper koji je potpisao na dvije godine

VIDEO

Emir Dilaver (30) u utorak je napokon predstavljen u Dinamu! Austrijski stoper bosanskohercegovačkih korijena došao je ojačati kadar "modrih" nakon ozljeda Dine Perića i Rasmusa Lauritsena.

- Drago mi je što se ovako brzo sve realiziralo. Mislim da se sve riješilo u tri dana i baš sam sretan što sam opet tu i jedva čekam da krenem na posao, da vidim opet momčad, da upoznam neke nove momke. Jednostavno, da opet krenem i baš sam zadovoljan - rekao je Dilaver za klupski kanal na YouTubeu.

U Maksimiru je stanovao od 2018. do prošle jeseni, kad je preselio u turski Rizespor. Vratio se bez odštete, a potpisao je dvogodišnji ugovor.

- Ambicije su uvijek visoke, nemaš što drugo očekivati kad dođeš u Dinamo. Imamo Europu, prvenstvo koje će ove godine biti dosta žestoko. Ambicije su vezane za titulu, da prođemo grupnu fazu u Europi, pogotovo za mene nakon što sam bio u Turskoj. Naravno, opet profesionalizam i da krenemo full s dečkima koje znam već dugo. Jednostavno, da krenem u akciju - kaže Dilaver.

Koliko je pratio Dinamo?

- Pratio sam sve. Gledao sam sve utakmice u Europi s prijateljima. Dario Melnjak, Damjan Đoković, Dušan Jovančić, sve smo gledali, i kad je igrala Zvezda jer je on došao iz Zvezde. Sve smo Balkance gledali. Dinamo sam pratio prvenstvo i Europu radi prijatelja i svih. Baš mi je drago kako su igrali prošle sezone Europu. Bilo je fantastično i ja sam uživao uz njih.

Debitirao je u pobjedi 5-0 nad Hapoel Beer Shevom. Što mu je bilo najljepše?

- Nemam što izdvojiti, sve skupa mi je bilo tako dobro, fantastično. Ta momčad, uf... Možda svoj gol ovdje protiv Plzena. Ali ja samo gledam momčad, nisu mi golovi jako važni. Samo za klub, ništa drugo ne zaslužuje ova momčad. Sve mi je bilo top, zato mi je drago što sam se vratio i da je ovo ovako brzo uspjelo.

Protiv Fenerbahčea je ustao u obranu suigrača, je li ostao fajterski gard?

- Je, 100 posto. Svi znamo kakva je svlačionica bila kad sam bio tu. Pričao sam danas s nekim momcima, svi se raduju da dolazim, da tu nešto mogu pokrenuti jer svi znaju kakav sam. Nadam se da ću biti isti kao kad sam odlazio. Idemo full, idemo gaziti i to je to.

Primarno je stoper, ali prošao je u prvom mandatu sve pozicije u zadnjoj liniji.

- Spreman sam na sve za momčad, to zna i trener. Što god treba, ja sam tu za klub, za momčad i jedva čekam da krenem u akciju, da krenu utakmice, Europa, da vidim navijače, stare prijatelje. Svi se raduju što dolazim, ja još više i samo da se krene - zaključio je Dilaver.

Dinamo u 1. kolu Lige prvaka ugostio Atalantu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom