Sport

Komentari 35

Dilettine najdraže vježbe: Na podu se izvijala poput 'mačke'

Dilettine najdraže vježbe: Na podu se izvijala poput 'mačke'

Sportska TV voditeljica Diletta Leotta koja na Instagramu nerijetko dobije brojne pohvale na račun svog izgleda, razveselila je fanove objavivši video kojim je 'zagolicala' maštu velikom dijelu muške populacije

Jedna od najatraktivnijih sportskih novinarki Diletta Leotta ponovo je napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama objavivši video na kojem vježba. 

POGLEDAJTE VIDEO: Leotta vježba s girjom 

S obzirom na to da Leotta ima besprijekornu liniju, vidi se da ništa ne prepušta slučaju te da redovitim vježbanjem održava formu. 

Talijanka nerijetko na društvenim mrežama dijeli atraktivne fotografije, a na Instagramu ju prati vrtoglavih 7,7 milijuna pratitelja. 

Leotta je inače voditeljica talijanskog DAZN-a te ima svoju sportsku emisiju na radiju 105. Naime, njezin poslodavac je otkupio  ekskluzivna prava za utakmice talijanske Serije A za domaće tržište na sljedeće tri godine stoga je Diletta dobila priliku raditi stručne analize utakmice i govoriti o aktualnim sportskim temama.

Sportska novinarka nedavno je na društvenim mrežama otvoreno progovorila o tračevima koji pune talijanske medije. 

-Uvijek sam šutjela, sve do sada. I možda sam pogriješila. Trpjela sam svakodnevne otrovne tračeve: fotografe ispod kuće i na skuterima iza svakog mog pokreta, dronove izvan prozora, ali sada sam se malo umorila, napisala je Leotta.

Diletta je svojevremeno bila u vezi s boksačem Danieleom Scardinom, a nakon prekida su je povezivali s brojnim javnim osoba, kao primjerice sa Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je snimila reklamu. 

Najčitaniji članci