Obavijesti

Sport

Komentari 9

Dinamo dalje bez bodova, prošli su i Zadar i Zagreb

Dinamo dalje bez bodova, prošli su i Zadar i Zagreb
5

Dinamo je od Zagreba (2-1) izgubio drugi put na Dvoranskom prvenstvu, no ostali rezultati dobrim su im dijelom išli na ruku i još imaju šanse

VIDEO

Dinamo je pred ispadanjem na Dvoranskom prvenstvu! Zagreb ih je u zadarskoj dvorani Krešimir Ćosić pobijedio 2-1 golovima Sesara, te Pavlovića, i to nakon što su 'modri' poveli golom Hrgovića.
Nemoguće je utvrditi tko zapravo vodi Dinamovu momčad na ovom prvenstvu. U srijedu je to bio Hrvoje Braović, iako Vlak tvrdi da su utakmice zapravo vodili skupa. U petak modrim sastavom dirigira - trener golmana Mario Jozić?!
Navijač Zagreba koji je u srijedu sam bodrio svoju momčad dobio je pojačanje, 'pjesnici' sad imaju trojicu! Prvi put na Višnjik su stigli i Bad Blue Boysi. Njih desetak dobilo je jako policijsko osiguranje.
Druga utakmica dana bila je i najefikasnija utakmica dana. Čak je 12 golova palo u ogledu Osijeka i Varteksa, po šest u svakoj mreži. Do dvije minute prije kraja Osijek je vodio 4-3, a u golijadi u završnici glavu je rolu preuzeo trostruki strijelac Hojski.
Zagreb je protiv Zadra minutu prije kraja izgubio, a u zadnjoj minuti spasio bod. Inter je nakon Dinamova kiksa imao sjajnu situaciju, na kontu su imali bod više, kao i vodstvo 2-0 protiv Varteksa. No sve su prokockali! Varaždinci su preokrenuli na 3-2 i Inter je u završnici jedva spasio bod. Završilo je 3-3.
Da bi prošao dalje, Dinamo bi u obje preostale utakmice morao pobijediti. Modri su ispunili prvi dio plana. Teškom mukom ipak su svladali Osijek 4-2, uz dva po dva gola Dejana Lovrena i Ivice Vrdoljaka.
Zagreb i Inter potom su odigrali novu 'rekorderku'. Čak 13 golova palo je u te 24 minute, a pobjedu je uz tri gola Batarela na koncu odnio Inter. Zagrebu nisu pomogla ni tri komada Pavlovića...
Zadar je prolazak u drugi krug osigurao pobjedom protiv Osijeka. Prvi igrač Zadrana Dragan Župan je otvorio, a kapetan Jakov Surać zatvorio golgeterski niz. Barišić je izjednačio, ali na kraju je Osijek ostao bez ijednoga boda.
Pobjedom u posljednjoj utakmici dana Dinamo je osigurao prolazak u drugi krug. Mandžukić je zabio dvaput, prvi gol petom, vrlo atraktivno i lijepo. Jedanput je zabio i Čeh Slepička, u dvorani je prvijenac 'odradio'.
U subotnji drugi krug odlaze Zadar, Zagreb i Dinamo. Prve dvije momčadi će prenijeti četiri boda, a Dinamo u borbu za polufinale kreće bez ijednoga. Hajduk prenosi šest, Šibenik i Rijeka po jedan.

DINAMO - ZAGREB 1-2 (Hrgović 4 / Sesar 14, Pavlović 23)
OSIJEK - VARTEKS 6-6 (Miličević 6, 15, Hrnčević 8, 14, Barišić 24, 24 / Šimek 7, Punčec 11, Martan 14, Hojski 22, 23, 24)
ZADAR - ZAGREB 2-2 (Ćurjurić 4, Župan 23 / Oršulić 19, Krstanović 24)
INTER - VARTEKS 3-3 (Kukić 5, Batarelo 12, Yankep 24 / Hojski 14, Frljužec 21, 23)
DINAMO - OSIJEK 4-2 (Lovren 2, 19, Vrdoljak 4, 24 / Miličević 18, 21)
ZAGREB - INTER 6-7 (Pavlović 4, 6, 20, Kartelo 10, Oršulić 16, Jurendić 17 / Gulić 2, Rašić 6, 7, Batarelo 14, 15, 23, Grgurović 18)
OSIJEK - ZADAR 1-2 (Barišić 8 / Župan 1, Surać 13)
VARTEKS - DINAMO 4-5 (Vuk 10, Smrekar 11, Lesjak 15, Hojski 22 / Lovren 3, Vrdoljak 12, Mandžukić 16, 20, Slepička 17)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...