Obavijesti

Sport

Komentari 145

Dinamo pobijedio u Koprivnici, službeni spiker glumio je suca

Dinamo pobijedio u Koprivnici, službeni spiker glumio je suca
9

"Modri" su slavili kod Belupa 2-0. Oba je gola zabio Ante Rukavina. Kod prvog gola službeni spiker objavio je da je Rukavina bio u zaleđu. Dinamova klupa je poludjela

VIDEO

Dobro poznajem Belupo. Jedna su od najozbiljnijih momčadi i shvatit ćemo ih ozbiljno. Igrat ćemo s udarnim sastavom, rekao je Kruno Jurčić uoči 3. kola HNL-a i gostovanja Dinama kod Slaven Belupa.

Kruno je umjesto Krstanovića i Kovačića u momčad stavio Rukavinu i Callela, svi ostali igrali su i utakmicu protiv Helsinkija. Kako je najavio trener, tako je Dinamo i igrao. 

Sjajno je počelo za "modre". Već u 17. minuti Ante Rukavina zabio je na asistenciju Sammira. Okrenuo je Rukavina Kokalovića i mirno zabio za 1-0. Dinamov napadač bio je na rubu zaleđa, publika je negodovala, a službeni spiker na koprivničkom stadionu napravio je glupost godine. Objavio je da tv-snimka pokazuje kako su "modri" poveli iz čistog zaleđa. Usporena snimka ipak je pokazala kako je gol Rukavine čist kao suza. Ne zna se razumije li spiker uopće pravila nogometa, no svojim je potezom izazvao buru negodovanja Dinamove klupe. Na terenu su se zbog neopreznog spikera odmah podigle tenzije. Sudac je u 90 minuta podijelio sedam žutih kartona.

Dinamo je bio bolja momčad i zasluženo je zabio za 2-0, a ovoga izvjesni spiker nije imao dodatnih komentara na gol Dinama. Strijelac je bio isti. "Modri" su povukli kontru, Leko je pronašao Rukavinu koji zabija svoj drugi gol na utakmici čime si je vjerojatno kupio mjesto u prvih 11 protiv Malmöa.

U 79. minuti Kruno Jurčić je Rukavinu povukao iz igre. Izljubio ga je, izgrlio i čestitao mu na sjajnoj utakmici u Koprivnici.

- Odigrali smo doktorsku utakmicu. Baš onako kako treba - rekao je Kruno Jurčić i potom nahvalio dvostrukog strijelca.

- Imali smo golgetera, lako je dobiti utakmicu kad imate tako raspoloženog igrača.

Prvo poluvrijeme završilo je 2-0 za Dinamo. U drugom je bilo "vatreno". Već nakon 10 minuta oba kapetana, Slavenov Maras i Dinamov Leko zakačili su se i počeli naguravati. Oba su završila u sudačkoj knjižici. Dinamo je igrao jako dobro i vrlo je lako mogao zabiti još koji gol.

S Krunom mi je puno lakše raditi. Uživam u svemu s njim, rekao je Ante Rukavina, dvostruki strijelac protiv Belupa

Prijetili su "modri" iz kontri. Iz jedne takve Sammir je povukao, dao na drugu stativu gdje Milan Badelj promašuje gol s nekoliko metara. Sammir je igrao odlično, igrači Slavena nisu imali rješenja za sjajnog Brazilca, a Rodić je morao obraniti nekoliko teških lopti kako bi sačuvao mrežu od još pokojeg gola.

- Nisam još na pravoj fizičkoj razini, ali dižem se. Trebat će mi još malo vremena, ali ovo je pravi podstreg i motiv da nastavim još jače raditi - rekao je junak utakmice u Koprivnici.

Dolaskom Krune Jurčića na klupu Rukavini je “svanulo”, od kada je novi trener u Maksimiru ide mu sve bolje. U tri kola zabio je već tri gola.

- Već sam rekao da mi je s Krunom puno lakše raditi. Uživam u svemu s njim - nahvalio je Šibenčanin svog trenera.

Dinamo nakon tri utakmice ima već 6 bodova više od Hajduka koji u nedjelju na Poljudu dočekuje Rijeku. Splićanima je bolje da ne kiksaju kako prvenstvo ne bi postalo nezanimljivo već u 3. kolu.

HNL, 3. kolo:

Slaven - Dinamo 0-2 (Rukavina 17, 38)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu