Obavijesti

Sport

Komentari 327

Šaroliki Dinamo teškom mukom slavio u Šibeniku: Modri opet 3.

Šaroliki Dinamo teškom mukom slavio u Šibeniku: Modri opet 3.
4

'Modri' su u 17. kolu HT Prve lige uz veliku dozu sreće slavili s 2-1 protiv Šibenika. Ponovno Krznarova momčad nije izgledala bajno, no Šibenikov Perić ipak je zabio (u svoju mrežu) za pobjedu...

U posljednjem susretu 17. kola Prve HNL Dinamo je na gostovanju pobijedio Šibenik sa 2-1 upisavši prvu pobjedu u zadnja četiri nastupa u svim natjecanjima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivan Hunjadi VIDEO

Nakon poraza od Lokomotive (0-1), te neodlučenih ishoda protiv Osijeka (1-1) i Genka (1-1), "modri" su napokon slavili. 

Dinamo je ogled na Šubićevcu započeo sa svega četvoricom igrača koji su u četvrtak zaigrali protiv Genta u Europskoj ligi. Startali su Josip Mišić, Luka Menalo, Luka Ivanušec i Bruno Petković.

Prvu priliku na utakmici imali su gosti u 4. minuti. Mišić je ubacio u peterac, no domaća obrana je počistila ispred Petkovića. U devetoj minuti ubacio je Andrić, no Menalo je zakasnio.

Dinamo je poveo je u 19. minuti nakon sjajne akcije. Mišić je uposlio Petkovića na desnom boku, ovaj povratnom loptom uposlio Ivanušeca koji je zabio pored nemoćnog Rogića za 1-0.

Šibenik i Dinamo susreli se u 17. kolu HT Prve lige

Do kraja poluvremena vidjeli smo još jednu lijepu priliku Dinama, u 39. minuti Marko Bulat je mogao zatresti mrežu svog bivšeg kluba, ali je pucao preko gola.

U nastavku susreta domaćin je zaigrao nešto ofanzivnije i uspio je izjednačiti u 74. minuti. Delić je uputio loptu prema naprijed, Ristovski nije najbolje reagirao, a Jakoliš je primio loptu u kaznenom prostoru, te lijepo pogodio za 1-1.

Šibenik i Dinamo susreli se u 17. kolu HT Prve lige

No radost domaćina kratko je trajala. Pet minuta kasnije Mišić je ubacio iz prekida, a Perić nesretno pogodio vlastitu mrežu za novo vodstvo "Modrih".

VIDEO Pogledajte autogol koji je spasio Krznara i dinamovce
VIDEO Pogledajte autogol koji je spasio Krznara i dinamovce

Na ljestvici vodi Osijek s 34 boda, Rijeka ima 33, Dinamo 31, a Hajduk 30 bodova.

Šibenik je sedmi s 18 bodova, dok je na začelju Hrvatski dragovoljac sa sedam bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL 17. KOLO 15:00 , Šubićevac, Šibenik
Šibenik
Jakoliš 74'
1 : 2
Dinamo
Ivanušec 19' Perić (ag) 80'
Sortiranje događaja
88'

'Modrima' se sada nigdje na žuri, samo čekaju posljednji sučev zvižduk na ovom teškom gostovanju...

80'

Nije dugo trajalo veselje na klupi domaće momčadi jer Dinamo je ponovno u vodstvu! Mišić je ubacio iz slobodnjaka, a Šibenikov Perić ugurao je loptu u svoju mrežu.

74'

Jakoooolišššš! 1-1 na Šubićevcu. Najbolji igrač Šibenika dobio je odličnu loptu, a braniči Dinama ga nisu pritisnuli, već samo čekali njegov sljedeći potez. A što su vidjeli? Loptu kako polako ulazi u mrežu...

73'

Andrić je sada pokušao 'škaricama' zabiti gol, no morat će još malo istrenirati ovaj udarac...

66'

Dinamo danas ponovno ne igra dobro, odnosno u skladu sa svojim mogućnostima. Krznar neće imati razloga biti zadovoljan predstavom svojih izabranika. Rezultat je tu, ali...

Komentari 327