Sport

Komentari 70

VIDEO Pogledajte autogol koji je spasio Krznara i dinamovce

VIDEO Pogledajte autogol koji je spasio Krznara i dinamovce

Dinamo je s tri sretna boda preskočio Hajduk i vratio se na treće mjesto pa će najveći hrvatski derbi idući vikend direktno odrediti trenutnog vlasnika treće pozicije HNL-a

Devedeset minuta bespoštedne muke i jurnjave po inače vrlo dobrom terenu, ali danas u teškim vremenskim uvjetima, rezultirao je novom pobjedom Dinama na Šubićevcu kod Šibenika. 'Plavi' su teškom mukom slavili 1-2 te se vratili na treće mjesto prvenstvene ljestvice HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bila je to utakmica u kojoj je Damir Krznar na teren poslao mješoviti sastav pa su zaigrali Zagorac, Lauritsen, Perić, Štefulj, Bulat... Što se Dinamovu strategu zamalo obilo o glavu. Čak i indirektno vezano uz sastav, Šibenik je odigrao sjajnu utakmicu pa i nije začudilo kada je danas iznimno inspiriran Marin Jakoliš u 75. poništio prednost 'plavih' koju je osigurao Luka Ivanušec u 19. minuti.

Šibenik i Dinamo susreli se u 17. kolu HT Prve lige

Od tog trenutka utakmica je mogla otići na bilo koju stranu, no više sreće imao je Dinamo. Gosti iz Zagreba spretno su i sretno ponovno poveli autogolom Stefana Perića.

Mišić je ubacio loptu iz slobodnjaka, ona je prošla pored šume igrača pa iznenadila Perića, koji ju je prsima ugurao u vlastiti gol.

Dinamo je tako s nova tri sretna boda preskočio Hajduk i vratio se na treće mjesto pa će najveći hrvatski derbi idući vikend direktno odrediti trenutnog vlasnika treće pozicije HNL-a iza vodećeg Osijeka i drugoplasirane Rijeke.

VIDEO GOLOVA POGLEDAJTE OVDJE

Najčitaniji članci