Obavijesti

Sport

Komentari 354

Dinamo gubio već u 1. minuti pa s pet komada pregazio Slaven!

Dinamo gubio već u 1. minuti pa s pet komada pregazio Slaven!
10

Mišić je skrivio penal i kasnije se iskupio, a precizan iz popravnog udarca s bijele točke bio je Marina. Uslijedio je gol Baturine samo da bi Oršić zabio za preokret. Zabio je i Drmić, a šlag na tortu stavio je Špikić

U susretu 2. kola Prve HNL Dinamo je u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo 5-1, premda je domaćin poveo već u prvoj minuti susreta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

'Škupe' pogreške Dinamovih igrača: Zagrebački 'Modri' prosuli su pobjedu u 89. minuti VIDEO

Premda je već u prvoj minuti gubio 0-1, hrvatski prvak je u nastavku deklasirao Belupo postigavši pet golova. No, pobjeda Dinama je mogla biti i uvjerljivija.

Počelo je šokantno za "plave". Mišić je u 32. sekundi neopreznim startom oborio Caimacova i sudac Patrik Kolarić je pokazao na bijelu točku. Udarac je izveo Mario Marina, Dominik Livaković je obranio, ali je Marina pospremio odbijanac za vodstvo domaćina.

Slaven Belupo i Dinamo sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a

Odgovor gostiju je bio silovit. Dinamo je u razmaku od sedme do 19. minute zabio tri gola i usmjerio utakmicu na svoju stranu.

Izjednačio je Martin Baturina u sedmoj minuti nakon što je Drmić lijepo prebacio obranu Slavena. Desetka "plavih" je lažnjakom prevario Marinu i pogodio suprotni kut. Pogodak je isprva poništen zbog zaleđa, ali je VAR utvrdio da je Baturina bio u dozvoljenoj poziciji. Dinamo je okrenuo rezultat u 15. minuti, Menalo je ubacio s desne strane, a Mislav Oršić glavom pogodio za 2-1. Četiri minute kasnije među strijelce se upisao i Drmić.

Slaven Belupo i Dinamo sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a

Dinamo je do konca poluvremena mogao zabiti još pokoji gol, ali je Ivan Sušak imao nekoliko zapaženih obrana. U 41. minuti je Menalo pogodio prečku.

U nastavku susreta Dinamo je nastavio dominirati, u 73. minuti je Mišić pogodio za 4-1, a konačnih 5-1 postavio je Špikić u 90. minuti. U drugom poluvremenu prečku je pogodio i Oršić.

Dinamo sada čeka uzvrat u 2. pretkolu Lige prvaka protiv makedonskog Škupija. Zagrepčani u Makedoniju odlaze s 2-2 iz Maksimira. (Hina)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
2. kolo HNL-a 21 sat , Stadion u Koprivnici
Slaven
Marina 2' (p)
1 : 5
Dinamo
Baturina 7', Oršić 15', Drmić 19', Mišić 74', Špikić 90'
Sortiranje događaja

KRAJ U KOPRIVNICI!

Dinamo je demonstrirao silu i prikazao igru zbog koje će biti zadovoljni svi navijači zagrebačke momčadi. Dobar je to pokazatelj i želje uoči uzvrata protiv makedonskog Škupija.

Igrat će se još dvije minute sučeva dodatka.

90'

GOOOOOOOL! Kakav top Špikića! 

Fantastično se namjestio na desnicu pa opalio s dvadeset metara. Bio je to nezaustavljiv udarac i premda je Sušak bio na njoj nije mogao puno. Sjajan udarac!

88'

Munjevitu kontru Dinama završio je Luka Menalo. Bilo je blizu, ali ne dovoljno i ostaje na asistenciji u ovom dvoboju. Pucao je pored gola pa gestikulacijom nakon promašaja pokazao koliko bi mu značilo da je zabio.

86'

Kvržić je ubacio u sredinu, a Žuljević glavom tukao preko gola.

Komentari 354