Obavijesti

Sport

Komentari 31

Dinamo preokrenuo Valenciju, Hajduk je pregazio Udinese...

Dinamo preokrenuo Valenciju, Hajduk je pregazio Udinese...
1

Dinamo je gubio 2-0 na poluvremenu protiv Valencije. No "modri" juniori u nastavku su zabili četiri komada i pobijedili. Hajduk je u drugom kolu razbio Udinese s 5-1...

VIDEO

Drugog dana juniorskog turnira Mladen Ramljak Dinamo i Hajduk nastavili su s uspješnim igrama. Juniori "modrih" pobijedili su Valenciju 4-2, a Hajduk je pobijedio Udinese 5-1. 

Dinamo je gubio 2-0 na poluvremenu. Valencia je dominirala, a "modri" nisu bili ni blizu izvedbe iz prvog dana turnira i pobjede protiv Galatasaraya. No u drugom dijelu neki drugi Dinamo je izašao na travnjak Hitrec-Kacijana. "Modri" su u samo pet minuta izjednačili golovima Tibora Halilovića i Ivana Šunjića, a na kraju su slavili 4-2. Golove za "modre" još su zabili Marko Kolar i Petar Mamić.

- Zadovoljan sam ovime što su dečki pokazali u nastavku. U prvom nas je dijelu presjekao prvi pogodak i dvije individualne greške, nismo se mogli konsolidirati i vezna linija je bila statična. Uveli smo u nastavku tri svježa igrača, donijeli su živost, brzinu, mirnoću i jako brzo smo realizirali prilike i preokrenuli utakmicu. Imamo vremena za odmor do sutra, izrotirali smo momčad danas, nije lako u četiri dana igrati četiri utakmice. Idemo uvijek na pobjedu, mislim da naši dečki to mogu ostvariti, ali moraju imati pristup kao u drugom poluvremenu - rekao je trener Dinamovih juniora, Igor Cvitanović, prenosi službena stranica kluba.

Hajduk utrpao Udineseu pet komada

I Hajduk nastavlja s impresivnim igrama na Memorijalnom turniru Mladen Ramljak. Nakon pobjede protiv Porta u prvom kolu, Hajdukovi juniori u drugom su razbili Udinese 5-1. Hajduk je s ova tri boda došao nadomak finala. U subotu u 18.15 protiv Zenita dovoljan im je remi.

Mladen Ramljak, 2. kolo:

Dinamo - Valencia 4-2 0:1 - Santonja (4.), 0:2 - Ortiz (36.), 1:2 - T. Halilović (42.), 2:2 - Šunjić (45.), 3:2 - Kolar (62.), 4:2 - Mamić (76.)

Hajduk - Porto 5-1

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju