Obavijesti

Sport

Komentari 79

Dinamo spreman za "haklere": Fola nam ne smije ni do gola...

Dinamo spreman za "haklere": Fola nam ne smije ni do gola...
8

Dinamo od 19.30 sati igra prvu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka. Protivnik je Fola Esch iz Luksemburga. Jurčić je najavio kako 'modri' idu sve riješiti u prvoj utakmici

VIDEO

Fola Esch na startu. Nikad lakši početak nove europske sezone. Dinamo u 2. pretkolu danas od 19.30 igra u Luksemburgu. Tamošnji "hakleri", kako ih je nazvao Kruno Jurčić, trebali bi "modrima" poslužiti kao zagrijavanje.

- Imaju par zanimljivih igrača, "haklera". Ali mi smo favoriti. Idemo sve riješiti već u prvoj utakmici - rekao je Dinamov trener uoči puta u Luksemburg. 

"Modri" su odradili trening, atmosfera je sjajna. Svi u svlačionici nestrpljivo čekaju prvi izlazak na euro-scenu. Dinamo je doveo nekoliko sjajnih igrača. Među njima je ističe sjajni Alžirac El Soudani koji je, već nakon dvije odigrane utakmice za "modre", osvojio maksimirske tribine, ali i struku.

Fola Esch igrat će na stadionu u Differdangeu koji prima 1800 navijača. Sudi škotski sudac Bobby Madden. Luksemburška momčad vrijedi 1,770.000 eura. Usporedbe radi, "modri" vrijede 35,000.000 eura. 

Fola je posljednji put bio prvak Luksemburga prije 83 godine. Odigrali su četiri europske utakmice, nikad nisu pobijedili. 

Red Bull ostao bez krila protiv Luksemburžana

"Modri" moraju paziti, jer jedan se favorit prošle godine opekao protiv luksemburškog kluba. Dudelange je izbacio Red Bull Salzburg u 2. pretkolu Lige prvaka. Fola Esch osvojio je naslov nakon 83 godine s četiri boda ispred tog Dudelangea.

"Modri" dobro pamte Ludogorec

Sjećanja na Ludogorec još su svježa u Dinamovom taboru. Moraju "modri" paziti da se ne bi ponovio taj slučaj. Jer, Domagoja Vide više nema u Dinamu. 

POSTAVA DINAMA:

Migliore - Pinto, Addy, Šimunić, Ibanez - Soudani, Antolić, Ademi, Pamić, Fernandes - Čop

Liga prvaka, 2. pretkolo (prva utakmica):

Fola Esch - Dinamo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše