Obavijesti

Sport

Komentari 43

Dinamo u krizi i izvan Europe, a u cijeloj sezoni - neporažen!

Dinamo u krizi i izvan Europe, a u cijeloj sezoni - neporažen!
1

Dinamo i dalje drži vrh HNL-a uz četiri boda prednosti ispred Rijeke, čak iako ne briljiraju igrom niti imaju standardiziranih prvih 11! Što bi tek bilo da im je igra smislenija?!

VIDEO

Dinamo je uz manje poteškoće pobijedio Rudeš (3-2) na kišom okupanom Maksimiru pred nešto manje od 1000 gledatelja. Nova tri boda za Cvitanovićevu momčad znače novo odvajanje od drugoplasirane Rijeke na četiri boda i po pitanju HNL-a, Dinamo ima izvrstan start.

Sedam pobjeda i tek onaj pomalo nesretan remi protiv Osijeka u gostima uz pobjede nad Hajdukom i Rijekom na Rujevici vesele pristalice zagrebačkog kluba.

Mrlju na sve dobro što je Dinamo odradio ove sezone baca ispadanje iz Europe što im se nikako nije smjelo dogoditi. I dok su se protiv norveškog Odda uspjeli provući, albanski Skenderbeu iskoristio je ponuđeno te izbacio našeg doprvaka iz playoffa Europske lige.

Istog se trenutka počelo razglabati o nasljedniku Marija Cvitanovića koji je ustoličen tek početkom srpnja!

Cvitanovićeve trupe ove sezone nemaju poraza! Odigrao je Dinamo 12 utakmica te upisao devet pobjeda uz tri remija. Na žalost po naš europski koeficijent i nogomet u globalu, onaj remi u Albaniji bio je fatalan što je u maksimirske odaje donijelo dramu i nervozu.

No, bez obzira na sve, Dinamo i dalje drži vrh HNL-a uz četiri boda prednosti ispred Rijeke, čak iako ne briljiraju igrom niti imaju standardiziranih prvih 11! Što bi tek bilo da im je igra smislenija?!

Nervoza je porasla nakon što je klub napustio najbolji igrač u ljetnom periodu, Čileanac Junior Fernandes, a na sve se nadovezao i propali transfer Marija Gavranovića iz Rijeke. 

Pobjeda nad Rudešom neće ništa značajno promijeniti, jedino može dodatno natjerati Cvitanovića na analizu primljenih golova jer Dinamova obrana opasno je visila u nekim navratima.

To se igračima kvalitete Sigalija i Benkovića ne bi smjelo događati, posebno ne protiv posljednje momčadi prvenstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše