Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dinamomanija: Svi su pohrlili po dresove Olma i Petkovića!

Dinamomanija: Svi su pohrlili po dresove Olma i Petkovića!

Istih 1-0 Dinamu 1982. protiv Sportinga nije bilo dovoljno. No u 86 posto slučajeva Dinamo je u nokaut-fazi eurokupova prolazio nakon pobjede u prvom susretu, a ova je generacija već porušila neke tradicije

VIDEO

Ozbiljna lica, fokusirani na utakmicu života, ušetali su u srijedu ujutro u zračnu luku. Ispratile su ih samo kamere i mažoretkinje, a dočekati bi ih u petak rano poslijepodne mogle stotine navijača.

Dinamovi su nogometaši otputovali u Lisabon na uzvrat osmine finala Europske lige. S 1-0 u rukama i čvrstom vjerom da tu nije kraj europske bajke.

- Imamo više od 20 igrača koji su spremni dati sve od sebe. Pogledali smo skupa Benficinu zadnju utakmicu, zasluženo su vodili i dominirali, a onda iz dva kiksa primili golove. To se događa. Trebamo ih natjerati da opet tako griješe - rekao je Nenad Bjelica.

Šitum će moći igrati, Leovca i Šunjića vjerojatno će zamijeniti Rrahmani i Moro, Hajrovića Kadzior.

- Vratit će im se iskusni igrači, neće biti mladi kao u Zagrebu, pritiskat će, moramo ih zatvoriti. I izmislili smo nešto! Ne smijemo se braniti jer i mi imamo igrače koji znaju zabiti. A i nije naš stil da se branimo - rekao je Emir Dilaver pa nastavio:

- Jonas umjesto Seferovića? Dobar je i iskusan igrač. Ne treba mu puno prostora i vremena, inteligentan je, dobro se postavlja kad lopta ide preko strana i uvijek bježi od zadnje linije. Moramo uvijek biti na njima. Ali ovo je nešto prelijepo, utakmica sezone, na velikom stadionu, protiv velikoga kluba. I uspjet ćemo!

Istih 1-0 Dinamu jednom u povijesti protiv Portugalaca nije bilo dovoljno, 1982. u Kupu prvaka Sporting je Ćirine jurišnike isprašio 3-0.

No u 86 posto slučajeva Dinamo je u nokaut-fazi eurokupova prolazio nakon pobjede u prvom susretu, a ova je generacija već porušila neke tradicije.

U Zagrebu i okolici vlada Dinamomanija! Do 1500 navijača bit će u Lisabonu, ne pamti se kad je bila veća pomama za dresovima, oni Danija Olma i Brune Petkovića traženi su gotovo kao Modrićevi i Mandžukićevi u vrijeme ljetne ruske bajke!

Pa sretno, momci, vratite se s još jednim velikim skalpom! Ili, kako bi se reklo na portugalskom: boa sorte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani