Obavijesti

Sport

Komentari 37

Dinamova 'petarda' Šmarju, Migliore primio eurogol s 30 m

Dinamova 'petarda' Šmarju, Migliore primio eurogol s 30 m
5

Hrvatski prvak započeo je pripreme na slovenskoj Rogli pobjedom nad tamošnjim trećeligašem Šmarjem 5-2. Krstanović je zabio hat-trick, a Migliore je debitirao

VIDEO

Nogometaši Dinama zakoračili su u novu sezonu na pripremama na slovenskoj Rogli, u kojoj su u nedjelju svladali lokalnog trećeligaša Šmarje 5-2.

'Modrima' je to prvi pravi susret, nakon što su u subotu igrali međusobnu utakmicu, a glavnu ulogu imao je Ivan Krstanović, koji je zabio hat-trick.

Kruno Jurčić je u dva poluvremena izveo dvije različite momčadi, uz par iznimaka, a hrvatski prvak dominantno je otvorio utakmicu u kojoj je nakon već 7 minuta vodio 2-0. Za to je zaslužan Krstanović dvama golovima (4' i 7'), no Šmarje se ekspresno vratilo u igru.

Prvo je Firšt zabio za 2-1 u 15. minuti, a onda je u 21. minuti iz slobodnog udarca s 30 metara Čuček zabio 'eurogol' Pablu Miglioreu, koji je danas debitirao na 'modrom' golu.

Domagoj Antolić vratio je vodstvo na 3-2 nakon pola sata igre, a u nastavku za uvjerljivu pobjedu pobrinuli su se Čop golom u 61. i Krstanović svojim trećim golom u 72. minuti.

Dinamo

prvo poluvrijeme: Migliore - Vrsaljko, Jedvaj, Addy, Ibanez - Ademi - Beqiraj, Husejinović, Antolić, Krstanović - Kramarić

drugo poluvrijeme: Jajalo - Leko, Jedvaj, Perić, Pivarić - Ademi - Krstanović, Pamić, Brozović, Rukavina - Čop

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju