Obavijesti

Sport

Komentari 471

'Mučki su me napali na Poljudu i zamalo sam pao u nesvijest'

'Mučki su me napali na Poljudu i zamalo sam pao u nesvijest'
21

Mučki su me udarili šakom u potiljak. Dobio sam i dvaput nogom u leđa. Skoro sam izgubio svijest. Tragedija je da nam se nitko nije ispričao, rekao je Zdravko Mamić...

VIDEO

Dolazak u Split ravan je dolasku u koncentracijski logor. Ovo je četvrti put da su me napali u Splitu, a čuvalo nas je preko tisuću policajaca, rekao je Zdravko Mamić na konferenciji za novinare u Maksimiru.

Pokretanje videa...

Antonio Bevanda/24sata VIDEO

Mamić je nakon drugog gola Dinama na Poljudu u 2-0 pobjedi preskočio ogradu u svečanoj loži i s podignutim rukama slavio gol. Na njega je nasrnuo bivši igrač Hajduka, Ivo Bego (77). Mamića je po odlasku sa stadiona jedan od navijača udario šakom u glavu. Sva trojica dobila su prekršajne prijave.

- Tragedija je da nam se nitko nije ispričao. Prvo me verbalno napao član nadzornog odbora Ljubo Pavasović-Visković. Pa predsjednik Hajduka je Torcida, odnosno Naš Hajduk. Ali sad ćemo ih pozdravljati s "give me nine". Jadne tete kuharice tamo nisu dobile plaću šest mjeseci. Pa oni reketare Grad Split. Treba prikriti da su treći, da su ispali od Dile Gori... Nabijamo im komplekse - kaže Zdravko Mamić i nastavlja:

- Ma rastočili smo ih na prosti faktor. Da smo bili mirniji u završnici, Hajduk bi dobio osam komada. Nikad nismo predstavili ovakvu demonstraciju moći. Ponašaju se kao klasični Venecijanci.

Mamić o udaranju: Zamalo sam izgubio svijest

Mučki su me udarili šakom u potiljak. Dobio sam i dvaput nogom u leđa. Što sam ja radio na mjestu gdje su ispred mene kamere i novinari? Kad je Halilović zabio drugi gol krenuo sam prema bijelom salonu što mi je jedino normalno. Na putu na mene nasrće Bego, kreće šakom i dolazi policija u civilu te viče: "Evakuacija!" U tom trenutku dobio sam udarac šakom u potiljak i na tren sam zamalo izgubio svijest - priča Mamić.

Svetina: Razmišljamo da ih ne pustimo na Maksimir

- Mirka Barišića morali smo evakuirati u svlačionicu. Hajduk je jako loše organizirao utakmicu. Vrijeđali su nas ljudi iz nadzornog odbora kluba, Mamića je netko udario s leđa... Zar ne smijemo slaviti golove? Je li to divljačko ponašanje? Razmišljamo da više ne idemo na Poljud, rekao je direktor Dinama, Tomislav Svetina.

O najavama čelnika Hajduka o tome da više neće pustiti Zdravka Mamića na stadion, direktor kluba Tomislav Svetina kaže kako u Maksimiru pripremaju sličan scenarij za čelnike Hajduka.

- Dobro ćemo razmisliti hoćemo li mi njih pustiti na Maksimir. Ma već smo prije razmišljali da uopće ne idemo na gostovanja u Split. Hajduk nije organizirao derbi kako treba - dodao je Tomislav Svetina i nastavio:

- Kad idete na Poljud, to je kao da idete u gulag. To je lov na nas. Tudor reagira na sudačku odluku u trećoj minuti utakmice i to zbog običnog auta, a s tribina se čuju uvredljiva skandiranja prema nama. Da se ovo dogodilo čelnicima Hajduka u Maksimiru, Dinamo bi se odmah ispričao. Očekujemo ispriku Hajduka i sankcije HNS-a. Izvršnog predsjednika Dinama napali su dvaput  - priča Svetina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 471

VIDEO

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige
Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...
PROSLAVILI KAKO I SPADA

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...

Manchester City osvojio je u nedjelju deseti naslov prvaka Engleske, a igrači su jedva dočekali da se opuste i popiju koju čašicu. Proslava je bila u jednom grčkom restoranu