Obavijesti

Sport

Komentari 66

Dinamova 'šestica' Suhopolju: Pamić zabio izravno iz kornera

Dinamova 'šestica' Suhopolju: Pamić zabio izravno iz kornera
1

Nogometaši Dinama lako su se prošetali do osmine finala Hrvatskog kupa slavljem kod Suhopolja 6-0. Duje Čop je bio dvostruki strijelac, a Mamići se nisu pojavili...

VIDEO

Više od 5000 ljudi, mažoretkinje, veselica... Dugo u Suhopolju nije bilo ovakve utakmice, no domaćinima silne pripreme nisu pomogle. Dinamo je uvjerljivo pobijedio 6-0 i izbacio ih iz šesnaestine finala Hrvatskog kupa.

Do utakmice je ostalo skoro dva sata, a iz zvučnika su počele treštati Thompsonove pjesme. Nakratko su ih prekinuli da bi gostima pustili 'Košulju plavu’. Za domaće navijače bio je to veliki dan. Neki su obukli najbolja odijela, a malobrojne gospođe ponosno su natapirane i s friškim frizurama gledale utakmicu. 

Na terenu pak nije bilo nikakve neizvjesnosti, županijski drugoligaš bio je preslab i za okrnjeni Dinamo. Vodstvo je donio Domagoj Antolić već u 2. minuti pogodivši kut s 20 metara. Na 2-0 povisio je Fatos Beqiraj, a s tim rezultatom otišlo se na odmor. U nastavku su 'modri' utrpali još četiri 'komada', preko Arijana Ademija u 66. te Zvonka Pamića, koji je zabio sjajan gol izravno iz kornera u 70. minuti. 

- Moj gol? Što reći? Zaista se ne zabija svaki dan iz kornera, ali gađao sam da lopta ide u gol pa ako je netko skrene onda bude jako opasna za vratara. Ispalo je da je nitko nije dirao, ali svejedno je završila u mreži - rekao je Pamić nakon utakmice.

A 'petarda' je puknula u 76. minuti golom Duje Čopa, koji je konačni rezultat postavio svojim drugim golom u 85. minuti.

Prolaz svoje momčadi nisu vidjeli Zdravko Mamić niti brat mu Zoran. Izvršni predsjednik optužio je igrače da bojkotiraju klub, pa je on počeo bojkotirati njih i prestao dolaziti na utakmice.

Prošli Istra, Osijek, Zadar, Zagreb, Cibalia...

Osim Dinama prolaz u osminu finala Kupa osigurala su još tri prvoligaša. Istra 1961 je na gostovanju u Požegi kod Slavonije pobijedila 2-1, Osijek je bio uvjerljiv u Kuševcu kod Torpeda 3-0, a Zadar je je slavio kod Segeste 2-0.

Uvjerljiv je bio i novi drugoligaš Zagreb, koji je 'pomeo' Marsoniju 5-0 u Slavonskom Brodu, Cibalia je slavila kod Novigrada Podravskog 3-0, a s istim rezultatom Novigrad je svladao Varaždin. Podravina je pobijedila Šibenik 1-0, Vinogradar Zelinu istim rezultatom. Lučko je bilo uvjerljivo protiv Pomorca 4-1.

Radošević junak Intera, Gorici obranio tri penala

Povijest se nije ponovila, Gorica nije kao prošle sezone eliminirala Inter u šesnaestini finala Hrvatskog kupa. U susretu drugoligaša u Velikoj Gorici nakon 120 minuta bilo je 0-0, a onda se strijelci baš nisu iskazali ni na penalima.

Inter je prošao u osminu finala rezultatom 2-1. Gorica je promašila čak četiri penala, jednom je pogodila prečku, a apsolutni junak bio je Božidar Radošević. Sjajni golman Intera obranio je čak tri penala. Gorica je ispadanjem iz Kupa prekinula seriju sjajnih rezultata. Nije izgubila zadnje tri utakmice u prvenstvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući