Obavijesti

Sport

Komentari 57

Dinamovac je hit: Šutalo je u najboljoj momčadi Lige nacija

Dinamovac je hit: Šutalo je u najboljoj momčadi Lige nacija

Mladog Dinamovog stopera Josipa Šutala izabrali su u najbolju momčad Lige nacija pa se tako u istoj postavi našao s Ronaldom, De Bruyneom, Cancelom, Mendesom, Elvedijem...

VIDEO

Dinamov stoper i hrvatski reprezentativac Josip Šutalo oduševio je odličnim igrala u dresu 'vatrenih'. Šutalo je debitirao protiv Danske u Kopenhagenu u Ligi nacija, a briljirao je i protiv Francuske u Parizu. 

Pokretanje videa...

Rodbina Josipa Stanišića u Osijeku 01:59

Šutalo je u tandemu s Erlićem stvorio  izborniku Daliću slatke brige koga izabrati za stoperski par pored Gvardiola, Ćalete-Cara, Vide i Lovrena. 

Njegovi sjajni nastupi nisu previše iznenađujući, a dobre partije pokazao je i u Dinamu pa se zanimanje za mladog stopera drastično povećelo zbog čega bi već ovog ljeta mogao napustiti Maksimir. 

UEFA Nations League - Group A - France v Croatia

Šutalo je dobio novo veliko priznanje te je prema ocjenama WhoScoreda izabran u najbolju momčad Lige nacija u četiri odigrane utakmice. Ukupno je dobio ocjenu 7,62 što ga čini najboljim stoperom u cijeloj elitnoj diviziji Lige nacija. Društvo mu radi Nico Elvedi koji ima prosjek 7,44. 

Najbolje ocijenjeni igrač u lipanjskim utakmica je Memphis Depay s ocjenom 8,01, a najbolja postava sezone Lige nacija izgleda ovako: 

Dinamo pobijedio West Ham sjajnim golom Oršića i osigurao drugi krug Europske lige

Pentz (Austrija) - Cancelo (Portugal), Elvedi (Švicarska), Šutalo (Hrvatska), Mendes (Portugal) - Rodri (Španjolska), Carvalho (Portugal), Tielemans (Belgija), De Bruyne (Belgija) - C.Ronaldo (Portugal), Depay (Nizozemska).

Šutalu društvo u najboljoj momčadi četvrtog kola Lige nacija radi još jedan Hrvat. Josip Stanišić ocijenjen je s 7,77 na poziciji desnog boka dok je Šutalo na stoperskoj poziciji dobio 7,71. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...