Obavijesti

Sport

Komentari 198

"Dinamovci" Radonjić i Pamić srušili Hajduk na Aldo Drosini

"Dinamovci" Radonjić i Pamić srušili Hajduk na Aldo Drosini
5

MAJSTORSKI Zvonko Pamić zabio je dva gola Hajduku, onaj prvi je bio prekrasan iz slobodnjaka s 30 metara. Istra je slavila 3-2, a "bilima" je zabio i Dejan Radonjić

VIDEO

Istra 1961 je golovima Dinamovih igrača na posudbi u pulskom klubu pobijedila Hajduk na Aldo Drosini u 28. kolu HNL-a. Pamićeva momčad slavila je 3-2 golovima Dejana Radonjića i Zvonka Pamića, koji je zabio dvaput. Za goste je zabio Anton Maglica. 

Hajdukov treći poraz u nizu

Hajduk je i dalje bez pobjede, više od mjesec dana. "Bili" su zadnji put slavili u Gradskom vrtu protiv Osijeka 8. ožujka. Ovo proljeće Splićani su po učinku najlošija momčad lige. Ovo im je treći poraz u nizu u prvenstvu, nakon onog protiv Zagreba u Kranjčevićevoj te protiv Splita na Poljudu.

Nakon prvog poluvremena u kojem su obje momčadi imale dobre šanse za gol, u drugom se otvorilo. Istra je povela u 51. minuti utakmice. Dejan Radonjić zabio je 13. gol sezone. Jo je sjajno proigrao Radonjića, kraj njega je bio Mario Maloča. Napadač Istre iz teške je situacije s desne strane opalio po golu. 

Zvonko Pamić majstorski iz slobdnjaka

Hajduk je zabio za 1-1 sedam minuta kasnije. Anton Maglica najbolje se snašao u šesnaestercu domaćih i iz blizine je poslao loptu iza leđa golmana Istre. Potez utakmice u 74. minuti. Zvonko Pamić namjestio je loptu na 30 metara i zabio fantastično iz slobodnjaka za novo vodstvo Istre. Pogodio je igrač Dinama na posudbi u Istri i nije dao previše šanse golmanu Hajduka. 

Istra se nije povukla nakon tog vodstva, imali su domaći šanse riješiti sve, no propustili su dvije dobre prilike. Činilo se kako će za to biti kažnjeni. Goran Milović u posljednjim minutama utakmice došao je naprijed i zabio za izjednačenje. No samo minutu nakon toga Zvonko Pamić drugim golom na utakmici postavio je konačnih 3-2.

Vršajević pocrvenio pa provocirao navijače

U posljednjim trenucima utakmice Avdija Vršajević dobio je crveni karton i još je prilikom odlaska u svlačionicu provocirao domaće navijače. Hajduk je ovim porazom ostao četvrta momčad lige s 37 bodova, a Lokomotiva mu sad bježi pet bodova. No približava se Zagreb s petog mjesta, koji ima 33 boda i utakmicu manje...

HNL, 28. kolo:

  • Istra - Hajduk 3-2 (Radonjić 51, Pamić 74, 90 / Maglica 58, Milović 89)
  • Split - Zadar 1-1 (Rog 82 / Jerbić 90 +3)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 198
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"