Obavijesti

Sport

Komentari 10

Dinamov slatki team building: Ivanušec i Zagi radili u Krašu

Dinamov slatki team building: Ivanušec i Zagi radili u Krašu
16

Zagorac je u splitskom pogonu Kraša radio tri godine prije nego što se posvetio nogometu, a Luka Ivanušec ondje je dva tjedna bio na praksi. "Sjećam se da sam radio na pogonu kakao proizvoda"

VIDEO

Dinamovi nogometaši danas su se poslije jutarnjeg treninga zaputili u tvornicu čokolade - Kraš. Nenad Bjelica svoju je momčad, među kojima je bio i Robbie Burton (ne i Matias Godoy), poveo na svojevrsni 'teambuilding', cijela je momčad pogledala sve pogone Kraša, isprobavala bajadere, životinjska carstva, tortice..., igrači su se na neki način i vratili u djetinjstvo. Robbie Burton najviše je vremena, pak, proveo u društvu Lovre Majera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nogometaši Dinama u Krašu 00:29

Zanimljivo, Dinamo i Kraš imaju puno dublje poveznice, čak dva nogometaša 'modrih' svojevremeno su i radili u Krašu. Danijel Zagorac je u splitskom pogonu Kraša radio pune tri godine, prvo putem student-servisa, a onda je bio i na stalnom ugovoru. Ipak, Zagorac se vrlo brzo posvetio nogometu, prilično uspješno. Luka Ivanušec je kao učenik prehrambeno-tehnološke škole dva tjedna bio na praksi u Krašu, njemu je čitav pogon bio jako dobro poznat. Bilo je još zanimljivih situacija, Arijan Ademi je pak u tvornici naletio na jednog radnika, prijatelja iz 'ulice' još iz najranijih šibenskih dana.

- Bilo mi je lijepo u Krašu i tada i sada, sjećam se tih sam dana radio na pogonu kakao proizvoda, to smo sve sada ponovno vidjeli. Nije se puno toga promijenilo otkada sam ja bio tu, sve je praktički identično - rekao je Luka Ivanušec, pa dodao:

POGLEDAJTE GALERIJU

18
| Foto: Marin Tironi/PIXSELL, Facebook

- Bih li radio u Krašu da nisam nogometaš? A ne znam, možda bi imao i neke druge planove u životu. Ozljeda? Sve je OK, već par dana sam u punom treningu s momčadi i sve je super, spreman sam.

'Zvao i Beckham, ali htio sam Dinamo! Uh, tu je baš hladno'
'Zvao i Beckham, ali htio sam Dinamo! Uh, tu je baš hladno'

Nenad Bjelica svoje je igrače odlučio naučiti jednu životnu lekciju...

- Još prošli tjedan smo odlučili poslije treninga posjetiti ovu tvornicu, kako bi malo pokazali igračima ovaj drugačiji način života. Željeli smo da igrači vide kako ovi ljudi rade po osam sati dnevno i to za kakav novac, kako bi još više cijenili svoj posao koji na dnevnoj bazi obave ta dva-tri sata. A sve je bilo i malo edukativno - rekao je Nenad Bjelica, pa dodao:

- Mi kontroliramo prehranu igrača, ali ništa što je pretjerano nije dobro. Bez obzira radilo li se o slanom, slatkom, vodi ili soku od naranče. Mi igračima ne zabranjujemo slatko, oni su veliki profesionalci, ozbiljno shvaćaju svoj posao, pa s time nemamo problema.

 

Dinamo se žali: Bjelica će biti na klupi sljedeća dva - tri kola?
Dinamo se žali: Bjelica će biti na klupi sljedeća dva - tri kola?

Na predstavljanju novih igrača u Dinamu niste ništa pričali, kako ste vi zadovoljni dolascima Burtona i Godoya?

- Dobro, to su igrači za mladu momčad koju ćemo postepeno uključivati u prvu ekipu. Za mene kao trenera najvažnija su produljenja ugovora s Morom, Leovcem, Stojanovićem i Ćužeom, iz takvih situacija ja najviše profitiram. Za ove mlade dečke moramo pričekati, baš kao što je to rekao sportski direktor. Treba im dati vremena za adaptaciju pa kroz razdoblje između šest ili 18 mjeseci vidjeti što od njih možemo očekivati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...