Obavijesti

Sport

Komentari 55

Dinamu 10, Hajduku 55 tisuća kuna kazne, Šimiću 3 utakmice

Dinamu 10, Hajduku 55 tisuća kuna kazne, Šimiću 3 utakmice
1

Saša Pavličić Bekić kaznio je Hajdukova stopera Lorenca Šimića s tri utakmice neigranja i 4000 kuna zbog crvenog kartona u derbiju. Šimiću je to drugi crveni ove sezone...

VIDEO

Disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić izrekao je kazne za utakmice 20. prvenstvenog kola. Pod povećalom je, naravno, derbi na Poljudu.

Dinamo je slavio 1-0 golom u 93. minuti utakmice, a posebnu pažnju disciplinskog suca zaslužili su Lorenco Šimić te Dinamovi i Hajdukovi navijači.

Šimić je zbog isključenja u sudačkoj nadoknadi utakmice (hvatanje protivničkog igrača za vrat i bacanje na pod) te ulaska u teren za igru po završetku utakmice u pokušaju da dođe do suca kažnjen s tri utakmice zabrane igranja i novčanom kaznom 4000 kuna.

'Na istoj utakmici u više navrata od strane navijačke skupine Torcida zabilježeno je neprimjereno i neprihvatljivo skandiranje rasističkih, šovinističkih i poruka s pozivom na nasilje te je tijekom utakmice zapaljeno više desetaka raznih pirotehničkih sredstava zbog čega je sudac morao dva puta prekidati igru. Kako se radi o učestalim prekršajima iz članka 67. i ponovljenim prekršajima iz članka 88. DP HNS-a HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 55.000 kuna', objavio je Pavličić Bekić. 

Uz to Hajduk mora platiti i 5000 kuna jer je pet njegovih igrača dobilo žute kartone u utakmici s Dinamom. 

Nikola Matas (Osijek) koji je isključen na utakmici Inter Zaprešić-Osijek zbog dvije opomene mora pauzirati jednu utakmicu i platiti 3000 kuna.

Vranjiću zabrana obavljanja funkcije mjesec dana

Tomislav Vranjić, predstavnik HNK Cibalia na utakmici Slaven Belupo-Cibalia, udaljen je s klupe u 72. minuti zbog vrijeđanja suca te odbio napustiti ograđeni dio igrališta zbog čega je morala intervenirati redarska služba, kažnjen je zabranom obavljanja funkcije u nogometu u trajanju od mjesec dana i 6000 kuna.

HNK Rijeka mara platiti kaznu u iznosu od 8000 kuna zbog paljenja tri baklje u 61. minuti utakmice Rijeka-Istra 1961 na istočnoj tribini stadiona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti