Sport

Komentari 11

Divljački ispad u ABA ligi: Igrač Budućnosti žestoko je kažnjen

Divljački ispad u ABA ligi: Igrač Budućnosti žestoko je kažnjen

Willie Reed, američki košarkaš koji igra za Budućnost iz Podgorice, potpuno je izgubio kompas i udario igrača Mege Filipa Petruševa iz čista mira. Neće ga biti u iduće dvije utakmice, a opalili su ga i po džepu

Američki centar podgoričke Budućnosti Willie Reed kažnjen je s dvije utakmice neigranja i 11.000 eura, zbog tehničke i isključujuće pogreške na dvoboju 11. kola protiv beogradske Mege Soccerbet, odlučio je disciplinski sudac ABA lige Saša Pavličić-Bekić

POGLEDAJTE VIDEO: Cibonina nada Lovro Gnjidić

Reed je isključen u petoj minuti utakmice koju je Budućnost izgubila (72-78), a povod za isključujuću pogrešku bio je udarac šakom u prsa Meginog igrača Filipa Petruševa.

Reed neće imati pravo nastupa na utakmici 12. kola protiv slovenske Krke, koja je na rasporedu u petak, 25. prosinca, te na odgođenom dvoboju 6. kola protiv Igokee, koji će biti odigran 30. prosinca. Budućnost je u obje utakmice domaćin.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci