Sport

Komentari 1

Djevojka se prevrnula autom nasred ceste, igrači drugoligaša iz BiH oduševili sve reakcijom

Djevojka se prevrnula autom nasred ceste, igrači drugoligaša iz BiH oduševili sve reakcijom

Ona je dobro, to je najvažnije, a svatko na našem mjestu bi sigurno učinio isto, rekao je Muhamed Zejnilhodžić, igrač FK Goražde, kluba čiji igrači su oduševili regiju

Nogometaši bosanskohercegovačkog drugoligaša Goražda putovali su na gostovanje u Maglaj, a na putu ih je dočekala pomalo zastrašujuća scena. Na cesti kod Rogoja, jedna djevojka prevrnula se automobilom nasred ceste. Uspjela je izaći iz automobila neokrznuta, ali sama ga nije mogla pomaknuti. Kada su to vidjeli, igrači Goražda nisu ni sekunde razmišljali.

Vozač je zaustavio autobus, igrači su izletjeli van i prevrnuli automobil. Kad se ruke slože, sve se može.

Na svu sreću, djevojka je prošla bez ozljeda, a nogometaši drugoligaškog kluba oduševili su sve svojom humanom i ljudskom reakcijom. Gesta za pljesak. 

- Ona je dobro, to je najvažnije, a svatko na našem mjestu bi sigurno učinio isto - rekao je Muhamed Zejnilhodžić, igrač FK Goražde. 

Inače, Goražde se natječe u Prvoj ligi BiH, rangu ispod najjače Premijer lige. Nalaze se na osmoj poziciji nakon 27 kola, a danas su gostovali kod VIS Simm-Bau. 

Iako neće ući u Premijer ligu, ovom reakcijom definitivno su zaslužili nagradu za fair-play kao jedna od najljepših priča ove sezone. 

Najčitaniji članci