Obavijesti

Sport

Komentari 90

Dnevni jelovnik 'Zvijeri': Unese nevjerojatnih 10 tisuća kalorija

Dnevni jelovnik 'Zvijeri': Unese nevjerojatnih 10 tisuća kalorija
3

Englez dnevno u organizam unese 10 tisuća kalorija. Prosječni muškarac dnevno pojede 2.200 kalorija. Hall pojede skoro pet puta više od prosječnog muškarca...

VIDEO

Eddie Hall (27) zvani 'Zvijer' je snagator koji se natječe u World's Strongest Man natjecanju. Jedan je od najboljih na svijetu, a ujedno je i rekorder u 'mrtvom dizanju'. Hall je na Svjetskom prvenstvu u 'mrtvom dizanju' 2015. godine podigao nevjerojatnih 463 kilograma.

U benču diže 300 kilograma, a na spravi za potisak za noge napravi deset ponavljanja s 1000 kilograma!

No svega toga ne bi bilo da Eddie ne jede fino. I to kako fino. Englez dnevno u organizam unese nevjerojatnih 10 tisuća kalorija . Usporedbe radi, prosječni muškarac dnevno pojede 2200 kalorija. Dakle, Eddie Hall pojede skoro pet puta više od prosječnog muškarca.

Svjetski rekorder teži 175 kilograma, a visok je 191 centimetar. Već prije doručka u organizam unese 1000 kalorija nakon što u kombinaciji s punomasnim mlijekom popije suplemente za postizanje mase i jačanja mišića.

- Budim se oko sedam ujutro i dan započinjem proteinskim napitkom. Zatim idem plivati sat vremena jer plivanje pomaže u pokretljivosti i kondiciji - kaže Eddie Hall, koji doručkuje nakon što se vrati s plivanja.

VIDEO

Za doručak pojede 100 grama suhe zobi s mlijekom i marmeladom, bananu, 250 mililitara grčkog jogurta i 700 mililitara proteinskog napitka. Dvije kobasice, krvavicu, dva komada slanine i breskvu.

Između doručka i ručka , Hall voli pojesti prepečenac s maslacem od kikirikija, a da ne bi ispalo da ništa ne jede do ručka, Hall u sebe tijekom dana unosi razne pripravke i napitke za izdržljivost, povećanje mase, snagu i energiju.

Za ručak je na meniju 400 grama piletine ili odreska, 500 grama riže ili tjestenine, 200 grama povrća i obavezni puding za desert.

- Ručak se sastoji od piletine, odrezaka, tjestenine i riže. Svega u velikim količinama. Mislim, pola kilograma riže s 400 grama piletine ili odreska i to uvijek s povrćem. Također, uvijek jedem puding - kaže Eddie Hall.

No ni tu nije kraj! Slijedi obavezna večera za koju Hall pojede špagete bolognese s 200 grama povrća i litru proteinskog mousse deserta. Zaista impresivno!

Eddie Hall stvarno može puno pojesti, no jedan sportaš ga nadmašuje. Michael Phelps je u najboljim plivačkim danima u organizam unosio 12 tisuća kalorija dnevno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'