Obavijesti

Sport

Komentari 2

Do europskog naslova smo došli uz Mate Mišu Kovača

Do europskog naslova smo došli uz Mate Mišu Kovača
4

Ja kad pjevam suze teku i niz lice same krenu, pjevaju naši vaterpolisti, koji su u intervjuu za 24 sata odgovarali na pitanja o završenome EP-u

VIDEO

PETORICI VATERPOLISTA SMO POSTAVLJALI ISTA PITANJA
1. KOME ĆETE POSVETITI ZLATO IZ ZAGREBA?

BUŠLJE - A sebi, kome drugome, ha, ha... Ali posvećujem medalju i svojoj obitelji, oni su mi uvijek velika potpora, uz njih je uvijek sve puno lakše.
HINIĆ - Najbolje je posvetiti je svim građanima Hrvatske... I našim navijačima, napravili su od ovog prvenstva jedan fantastičan doživljaj. JOKOVIĆ - Ne znam. Stvarno nisam o tome baš razmišljao. Kome posvetiti medalju? Nikome posebno...
BARAČ - Svojoj supruzi i djeci. Njima je bilo najteže cijelo ovo vrijeme. Uvijek su me podržavali i zato su je zaslužili koliko i ja.
BOŠKOVIĆ - Nisam od onih koji medalje posvećuju nekome. Ali ako bih je nekome morao posvetiti, onda je to definitivno publika.
2. TKO JE NAJVEĆI ZABAVLJAČ U MOMČADI?
BUŠLJE - Svi pomalo, svatko ima svoje trenutke. Odlična smo klapa, stalno smo zajedno i uvijek je netko drugi glavni što se zabave tiče. HINIĆ - Ima tu dosta “pacijenata” koji se vole šaliti, raditi svakakve gluposti. Ali lako je primijetiti da je Josip Pavić dosta jak u takvim stvarima. JOKOVIĆ - Stvarno smo odlično društvo i teško je bilo koga izdvojiti. No ako moram, to su onda Josip Pavić i Nikša Dobud. BARAČ - Prema meni, to je Nikša Dobud i definitivno, definitivno Josip Pavić. Taj dečko je nevjerojatan, pravi dobri duh ove momčadi. BOŠKOVIĆ - Tu je bez konkurencije Josip Pavić. On je stvarno čudo od momka i jako nam puno znači. Dizao nas je iz dana u dan.
3. GDJE ĆETE NOVU MEDALJU ČUVATI?
BUŠLJE - Jedno vrijeme sigurno će biti na vidljivome mjestu, ali važnije mi je gdje je sad. Evo je tu, u džepu, ne dam je nikome, dobro je čuvam. HINIĆ - U ladici, gdje i sve ostale. Ne volim baš medalje vješati po zidovima, to moja mama voli. Pa ću i ovu medalju vjerojatno njoj prepustiti. JOKOVIĆ - Tamo gdje su i ostale medalje. Neću ovo zlato posebno izdvajati, kao što nisam ni svjetsko. Sve medalje držim zajedno. BARAČ - Nema neko posebno mjesto, nema vitrine. Završit će u kutiju jer najbitnije i najvrednije je ono što ostaje u srcu. BOŠKOVIĆ - Ne znam gdje ću s medaljom, nisam još odredio mjesto. Ma lako za nju, bitno je da smo mi na vrhu Europe.
4. ŠTO ĆE TE POSEBNO PAMTITI S EP-A?
BUŠLJE - Sve je bilo zaista lijepo, fantastično, ali finale je ipak bilo posebno. Taj posljednji zvižduk, kad je sve bilo gotovo, a na tribinama euforija... HINIĆ - Uh, razvijanje zastave i dresa preko cijelih tribina uoči finala. Taj mi je trenutak bio zaista emotivan, gotovo da ti dođu suze na oči. JOKOVIĆ - Ma, sve je bilo odlično. Navijanje, ambijent, zastave, to je ono što ću cijeli život pamtiti. Uh, kad se sjetim atmosfere... BARAČ - Ne mogu reći za trenutak koji mi je ostao u pamćenju, ali znam da ovu publiku nikad neću zaboraviti. Bili su veličanstveni.
BOŠKOVIĆ - Definitivno peterac protiv Srbije. To je trenutak koji nikad neću zaboraviti. Taj gol je nešto zaista neprocjenjivo.
5. JESTE LI IMALI SRETNU PJESMU NA EP-U?
BUŠLJE - Jesmo, kako ne! Cijelo vrijeme smo slušali Mišu Kovača, najčešće “Poljubi zemlju po kojoj hodaš” i “Kad pjevam suze teku”.
HINIĆ - A Mišu Kovača... Ja vam baš i ne volim takvu glazbu, ali uglavnom smo njega slušali. Mišo nam je nekako obilježio Europsko prvenstvo. JOKOVIĆ - Mišo Kovač. Oduvijek je kroz pjesme nekako s nama, dugo to već traje. Tako je bilo i tijekom ovog Eura. BARAČ - Meni je osobno predivna ova vaterpolska himna Gorana Karana. Osim njega, uvijek smo u autobusu slušali Mišu Kovača. BOŠKOVIĆ - Osobno nisam imao neku najdražu pjesmu, ali svi zajedno smo u autobusu slušali Mišu Kovača.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe