Sport

Komentari 2

Dođite ovaj vikend na hokejaški okršaj najmlađih na Velesajmu

Dođite ovaj vikend na hokejaški okršaj najmlađih na Velesajmu

Igrači KHL-a Mladost mlađi od 8 i 10 godina ugostit će gradske rivale KHL Medveščak i KHL Zagreb, sisačku Sisciju, ali i jake momčadi iz Slovenije, Srbije, Bugarske, Slovačke i Mađarske. Dođite, navijajte i podržite ih

Mali hokejaši U8 i U10 (djeca rođene najranije 2008.) ovog vikenda okupirat će klizalište na Zagrebačkom velesajmu. 24. i 25. veljače, najmlađi će pokazati što znaju na 14. otvorenom prvenstvu Zagreba u hokeju. Ulaz na klizalište je besplatan, a utakmice se igraju u subotu od 8 do 20 sati te u nedjelju do 16 sati, kada je službeno zatvaranje turnira.

Osim ekipe KHL Mladost, koja je domaćin turnira, te zagrebačkih dečkiju i poneke djevojčice iz KHL Medveščak te KHL Zagreb, palice će ukrstiti i ekipe Crvene Zvezde i Partizana iz Srbije, sisački KHL Siscia, jake slovenske momčadi HK Celje i HuMk Bled te ekipe iz Bugarske, Slovačke i Mađarske. 

Svi koji imaju djecu, a koje zanima hokej i klizanje dobrodošli su na turnir kao podrška hrvatskim ekipama, a možda se i zaljube o ovaj lijep sport koji kineziolozi hvale kao jedan od najboljih spojeva za jačanje mentalne i fizičke izdržljivosti, ali i eksplozivnosti, koordinacije te snage. 

Najčitaniji članci