Sport

Komentari 8

Dobre vijesti za Ancelottija: Modrić ponovno negativan!

Dobre vijesti za Ancelottija: Modrić ponovno negativan!

Pitanje je, doduše, koliko će trebati Modriću da se vrati u natjecateljski ritam budući da je Ancelotti prije nekoliko dana rekao da se 'kraljevska desetka' ne osjeća dobro, bez obzira što je bio negativan

Real Madrid je u srijedu onako okrnjen slavio na gostovanju kod Athletic Bilbao, a Carlu Ancelottiju se za gostovanje kod Getafea 2. siječnja još nekoliko igrača!

Među njima i Luka Modrić koji je propustio posljednje dvije utakmice 'kraljeva'. Osim njega u kadar se vraćaju Bale, Rodrygo, Alaba i Marcelo, dok su još uvijek na listi zaraženih Asensio, Lunin i Isco.

Pitanje je, doduše, koliko će trebati Modriću da se vrati u natjecateljski ritam budući da je Ancelotti prije nekoliko dana rekao da se 'kraljevska desetka' ne osjeća dobro, bez obzira što je bio negativan na testu uoči gostovanja u Bilbaou.

LaLiga - Granada v Real Madrid

Florentino Perez tražio je od svojih igrača posebnu opreznost tijekom božićnih praznika. Savjetovao im je da ne napuštaju Madrid, a ako to učine, da budu iznimno oprezni kako bi bili negativni na PCR testiranju 28. prosinca kada se momčad vraća treninzima.

Inače, 'kraljevi' su na ulasku u 2022. vodeća momčad La Lige s 46 bodova, čak osam više od prvog pratitelja Seville.

Najčitaniji članci