Sport

Komentari 53

Đoković će zaigrati na turniru u Zadru! Priprema se spektakl

Đoković će zaigrati na turniru u Zadru! Priprema se spektakl

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković organizira seriju turnira humanitarnog karaktera u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini dok traje stanka na ATP touru

Ovo ljeto neće biti ATP turnira u Umagu, stanka će na touru potrajati vjerojatno sve do rujna, ali to ne znači da će igrači mirovati. Niti da Hrvatska neće imati sjajnu turističku razglednicu usred ljeta.

VIDEO: KAKO SMO SLAVILI U ZADRU ULAZAK U FINALE DAVIS CUPA 2018.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković zaigrat će na turniru u Zadru, potvrdio je u petak Hrvatski teniski savez. A uz njega će biti i treći igrač na ljestvici, Austrijanac Dominik Thiem, kao i 19., Bugarin Grigor Dimitrov.

U novom teniskom kompleksu u Višnjiku zaigrat će i naši najbolji igrači Borna Ćorić i Marin Čilić, a natjecanje će biti humanitarne naravi.

Upravo je Đoković organizator serije turnira koji će započeti u Beogradu 13. i 14. lipnja, na igralištima Novakova teniskog centra, potom slijedi Zadar 20. i 21. lipnja, Crna Gora 27. i 28. lipnja te Banja Luka 3. i 4. srpnja.

Novakova je želja skupiti novac za razvoj i obrazovanje djece.

Prvi dio svakog od turnira bit će u skupini u subotu, kad će igrači igrati po dva meča, a najbolji će u nedjelju igrati finale. Igrači će tako zadržati formu u vrijeme stanke elitnih turnira, a gledatelji u regiji imati što gledati, ako nikako drugačije, barem na televiziji...

Teniski centar u Višnjiku podignut je povodom polufinalnog meča Davis Cupa 2018. protiv SAD-a, kad smo proslavili pobjedu i kasniji naslov.

Tada je izgrađen glavni teren, a postupno je dodano još devet terena, tri na tvrdoj i šest na zemljanoj podlozi, i proteklih dana naša se reprezentacija upravo tamo priprema za nastavak sezone.

 

Najčitaniji članci