Sport

Komentari 301

Đoković: Hvala Zadru i svima u Hrvatskoj, jako vam se veselim

Đoković: Hvala Zadru i svima u Hrvatskoj, jako vam se veselim

Za sada smo sigurni Dimitrov, Ćorić, Čilić i ja. Ne bude li trebao ići u karantenu i Saša Zverev će igrati u Zadru. Pred četiri i pol tisuće ljudi, u fenomenalnoj atmosferi, rekao je Novak Đoković

Na prvom u nizu teniskih turnira 'Adria Tour', održanom u Beogradu, pobijedio je Austrijanac Dominic Thiem. U finalu je bolji od Srbina Filipa Krajinovića (u tri skraćena seta).

Turnir sada seli u Hrvatsku, u Zadar koji će za vikend na Višnjiku svjedočiti teniskom spektaklu.

VIDEO: RASPLESANI NOVAK ĐOKOVIĆ

- Hvala svim Zadranima i, naravno, građanima cijele Hrvatske što podržavaju ovaj događaj. Nadam se da će se svi zabaviti i uživati u spektaklu - priča idejni začetnik cijele priče, velemajstor Novak Đoković, za HRT.

- Zasad zbog socijalne distance na tribinama može biti samo četiri i pol tisuće ljudi. Kažem 'samo', ali nemojte me pogrešno razumjeti. Zaista smo zahvalni, nadam se da će možda napuniti i čitav stadion, a ako ne, i četiri i pol tisuće je fantastično.

Sa hrvatskim teniskim klasama veže ga prijateljstvo.

- Nikad nisam bio u Zadru, tako da se veselim. Čujem da će biti fenomenalna atmosfera i da ima jako puno ljudi koji bi voljeli doći gledati mečeve. Imam zaista lijep i prijateljski odnos s Bornom Ćorićem i s Marinom Čilićem. Taj odnos traje sigurno deset godina. Zahvaljujem im ovom prigodom što su prepoznali inicijativu Adria Toura i humanitarni karakter.

Tko će sve igrati u Zadru?

- Za sada smo sigurni Dimitrov, Ćorić, Čilić i ja. Saša Zverev ima želju igrati u Hrvatskoj, međutim čeka se utorak da njemačka vlada donese odluku o karanteni jer se mora nakon toga vratiti u Njemačku zbog privatnih obaveza. Ne bude li trebao ići u karantenu, Zverev će igrati. Bio bi veliki uspjeh za Adria Tour da imamo i tog igrača svjetskog kalibra i u Zadru - rekao je Novak Đoković za Hrvatsku radioteleviziju.

Najčitaniji članci