Obavijesti

Sport

Komentari 43

Neuništivi Novak: Preokrenuo Medvjedeva i osvojio Masters!

Neuništivi Novak: Preokrenuo Medvjedeva i osvojio Masters!
4

Prvi reket svijeta srušio je drugi za šesti naslov u Parizu i ukupno 86. titulu karijere. Đoković je, inače, već jučer osigurao da rekordni sedmi put završi godinu kao vodeći na ATP ljestvici...

VIDEO

Tko je izdvojio nešto više od dva i pol sata kako bi pogledao meč trenutačno dvojice najboljih tenisača svijeta, nije pogriješio. Novak Đoković je u ludom finalu pobijedio Danila Medvjedeva s 4-6, 6-3, 6-3 i tako po šesti put osvojio Masters 1000 turnir u Parizu. Rus je, s druge strane, ostao na jednom, onom iz prošle sezone.

Pokretanje videa...

Đoković i Boban slavili na Wembleyu VIDEO

Danas se dogodilo nešto što nismo vidjeli dugi niz godina, Đoković nije po kladionicama bio favorit, što se inače događa samo ako igra protiv Rafaela Nadala na zemlji. Mučio se s Fucsovicsem, Fritza je dobio nešto lakše, a onda je protiv Hurkacza u polufinalu pokazao ponovno određene slabosti, no danas je odigrao spektakularno.

ATP Masters 1000 - Paris Masters

Nije dobro počelo za Novaka, odmah je izgubio break, ali ga je ubrzo vratio na 2-2. Ipak, ponovno ga gubi pri servi za 4-3 te Rus odlazi mirno do prvog seta. U drugom je setu Srbin igrao puno bolje na servisu. Servis-volejima izluđivao je Medvjedeva kojemu je oduzeo servis za 3-1, a break lopti nije bilo do Đokovićevog servisa za set kada Srbin spašava tri break lopte i poravnava na 1-1.

ATP Masters 1000 - Paris Masters

U odlučujućem setu, Đoković je ponovno igrao fenomenalno i triput oduzeo servis protivnika, dok je jednom gubio svoj za konačnu pobjedu i revanš za finale US Opena gdje je Rus šokirao svijet i ostavio Đokovića bez kalendarskog 'Grand Slama'.

Đoković je u Parizu slavio i 2009., 2013., 2014., 2015. te 2019. godine, dok je Medvedev branio prošlogodišnji naslov.

Za Đokovića je ovo ukupno 37. naslov na turnirima iz serije "masters 1000" čime se samostalno izdvojio na vrhu u toj kategoriji, dosada su on i Španjolac Rafael Nadal dijelili prvo mjesto s po 36 naslova.

Nitko nikad kao Nole: Po sedmi put je osigurao svjetski 'broj 1'
Nitko nikad kao Nole: Po sedmi put je osigurao svjetski 'broj 1'

Inače, Đoković je već jučer osigurao da rekordni sedmi put završi godinu na vrhu ATP ljestvice, a ovo mu je danas bila 86. titula u karijeri.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...