Obavijesti

Sport

Komentari 6

Domagoj Duvnjak: Telefon mi samo zvoni, svi pitaju za karte

Domagoj Duvnjak: Telefon mi samo zvoni, svi pitaju za karte
1

Idemo iz utakmice u utakmicu, a nakon prve protiv Islanda znat ćemo na čemu smo, komentira Duvnjak koji će za dva tjedna nastupiti na svome već trećem Euru

VIDEO

Rukometna reprezentacija napokon je kompletna. Završne pripreme za Europsko prvenstvo u Srbiji, koje počinje 16. siječnja, najbolji hrvatski rukometaši odradit će u Osijeku, a izbornik Slavko Goluža poveo je 19 izabranih.

Croatia kup završni filtar

– Moramo vidjeti u kakvom su stanju igrači koji su došli iz njemačke lige, a ovisno o tome ponašat ćemo se i odlučiti koliki će biti intenzitet treninga – kazao je izbornik Slavko Goluža, kojem će Croatia Cup (na koji su još pozvani Šveđani, Slovaci i Iranci) biti posljednji filtar pred Europsko prvenstvo.

– Probat ćemo neke stvari za EP, nećemo na turniru biti opterećeni rezultatom – kazao je izbornik.

I u Srbiji će igru reprezentacije nositi dvojac iz njemačkog Hamburga, Blaženko Lacković i Domagoj Duvnjak. Potonji je uranio i prvi stigao na okupljanje, s ocem je automobilom došao iz rodnog Đakova, pa preuzeo ulogu domaćina i dočekao suigrače.

– Uvijek je lijepo vratiti se u Slavoniju – raširio se osmijeh u Duvnjaka.

Telefon mu, priznaje, ne prestaje zvoniti. Svi pitaju za ulaznice. Tri večeri rukometne fešte u Gradskom su vrtu zagarantirane.

– Uvijek je tako kada smo u Osijeku, puna dvorana i bučno navijanje. Imat ćemo dobru provjeru. Iran nam je, doduše, nepoznanica, dok su Šveđani i Slovaci dvije odlične ekipe koje svakome mogu pomrsiti račune – kaže Duvnjak.

Prognoza za EP?

– Idemo iz utakmice u utakmicu, a nakon prve protiv Islanda znat ćemo na čemu smo – komentira 23-godišnjak koji će za dva tjedna nastupiti na svome već trećem Europskom prvenstvu.

Odmah u puni trening

Hamburgu ove godine ne ide po planu, sumorna je atmosfera u klubu.

– Prvenstvo nam je izgubljeno, ali nam je još uvijek ostala Liga prvaka i kup, smijenjen je i trener, a još ne znamo ime novog – kaže Duvnjak.

– Najvažnije je da smo svi zdravi i da smo napokon na okupu. Imamo jako malo vremena i zato odmah krećemo u puni trening. Tek ćemo nakon turnira vidjeti na čemu smo – dometnuo je Blaženko Lacković.

Za vrijeme održavanja Croatia kupa u Osijeku će se proglasiti najbolji rukometaš i rukometašica za 2011. godinu, trener kao i rukometni suci. Za ove posljednje se zna – Gubica i Milošević fućkali su finale Svjetskog prvenstva rukometašica u Brazilu u prosincu prošle godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...